nişanlımla ayın 3ünde birlikte olduk. prezervatif çıktı. 6-7 saat içinde ella içtim. dün gününde adet oldum fakat çok az geliyor. hamile kalır mıyım? ilk defa kullandım bu ilaç ne kadar güvenilir?
Merak etme hamile degilsindir.hormon duzenini bozdugu icin az olmustur.gelecek ay cok kanamali bir adet seni bekliyor hazirlikli ol:)
Tecrube konuşuyor
Merak etme hamile degilsindir.hormon duzenini bozdugu icin az olmustur.gelecek ay cok kanamali bir adet seni bekliyor hazirlikli ol:)
Tecrube konuşuyor
nişanlımla ayın 3ünde birlikte olduk. prezervatif çıktı. 6-7 saat içinde ella içtim. dün gününde adet oldum fakat çok az geliyor. hamile kalır mıyım? ilk defa kullandım bu ilaç ne kadar güvenilir?
İlaç çok etkili biliyorsundur ,ciddi şekilde hormonları alt üst ediyor, hamile olduğunu sanmıyorum reglindeki bu düzensizlik bir kaç ay daha sürebilir endişe etme.
Keske ilaci icerken birde prospektusune goz atsaniz. İliskiden sonra 120 saat icinde alinmali ve%99 korumasi olduğu yaziyor. Yani %1 ihtimal her zaman var. Gebelik testi yapabilirsin emin olmak icim