- 27 Nisan 2023
- 8
- 2
- Konu Sahibi Hebelehubel
Adetiniz ne kadar gecikti? Ben daha önce kullanmıştım 8 gün gecikti, 2 hafta önce de kullandım 3 gün gecikti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öncekini 3 sene önce kullanmıştım.Ertesi gün hapı senede bir ikiden fazla kullanılmaması gereken ağır bir ilaç. Bunun yerine doğum kontrol hapı kullansanız daha iyi olur. Bence bir kadın doğumcuya gidip uygun bir hap önerisi alın.
Kizlar adet dönemimden 9 gün önce (yumurtlama donemi değil galiba bilmiyorum) sevgilimle beraber olduk korunmasız herhangibir bosalma olup olmadigindan emin değilim o yüzden 1-2 saat için ella aldim. Şu an midem bulanıyor biraz. Hamile kalma ihtimalim var mi? İnternette ella kullanıp hamile kalanlar varmiş..
Kizlar adet dönemimden 9 gün önce (yumurtlama donemi değil galiba bilmiyorum) sevgilimle beraber olduk korunmasız herhangibir bosalma olup olmadigindan emin değilim o yüzden 1-2 saat için ella aldim. Şu an midem bulanıyor biraz. Hamile kalma ihtimalim var mi? İnternette ella kullanıp hamile kalanlar varmiş. Sikayetvarda okudum
Kizlar adet dönemimden 9 gün önce (yumurtlama donemi olmuyor sanırım bilmiyorum) sevgilimle beraber olduk korunmasız, içime herhangibir bosalma olup olmadigindan emin değildim o yüzden 1-2 saat içinde ella aldim. Şu an midem bulanıyor biraz. Hamile kalma ihtimalim var mi? İnternette ella kullanıp hamile kalanlar varmiş. Sikayetvarda okudum
Kızlar korunmasız ilişkiye girdim ama ella kullanmıştım. 14 gün geçti ilişkinin üzerinden ve reglim 2 gün gecikti. Şimdi idrar testi yapsam kesin çıkar mı? Güvenilir bir marka söyler misiniz?
BuAdetiniz ne kadar gecikti? Ben daha önce kullanmıştım 8 gün gecikti, 2 hafta önce de kullandım 3 gün gecikti.
Adetiniz ne kadar gecikti? Ben daha önce kullanmıştım 8 gün gecikti, 2 hafta önce de kullandım 3 gün gecikti.
Etiyopyalı sevgiliyle sevişen üye bu herhalde. Bi sevişme kaç konu ve üyeliğe neden oldu .
Benim 3 4 gün gecikmişti ama ella aspirin değildir şakaya gelmez. Sık kullanmamaya çalışın. Gününüz geçtiğine göre gebelik testi de yapabilirsiniz, sonuç verirAdetiniz ne kadar gecikti? Ben daha önce kullanmıştım 8 gün gecikti, 2 hafta önce de kullandım 3 gün gecikti.
Siz Ella yı doğum kontrol hapı gibi kullanmaya devam edinAdetiniz ne kadar gecikti? Ben daha önce kullanmıştım 8 gün gecikti, 2 hafta önce de kullandım 3 gün gecikti.
Ne bu anlamadım neden bahsediyorsunuz
Aa bizim sibelio bu. Etiyopyalıdan kesin hamile kaldı
Anlamıyorum ne demek istiyorsunuzAa bizim sibelio bu. Etiyopyalıdan kesin hamile kaldı
Bunu dediysen belli oldu her şey safa yatma bari sibelAnlamıyorum ne demek istiyorsunuz
neden bahsediyorsunuz aynı yazıları kopyalamış sadece, son nick için isim düşünmemiş bile hebele hübeleNe bu anlamadım neden bahsediyorsunuz
Bizim değişik kelimelerimiz bile daha orjinalneden bahsediyorsunuz aynı yazıları kopyalamış sadece, son nick için isim düşünmemiş bile hebele hübele
Biraz ağırdan alalım çok hızlı gidiyoruz derken 2 haftaya evlenip 9a ya doğurmaz insallahEtiyopyalı sevgiliyle sevişen üye bu herhalde. Bi sevişme kaç konu ve üyeliğe neden oldu .
Somalice bilen var miiiiiAnlamıyorum ne demek istiyorsunuz
Asdfff sen manyahsınnnSomalice bilen var miiiii
Israrla anlamayınca bi ihtimal dedim bxjjdbdjjdjdjdjdAsdfff sen manyahsınnn