Ella ilaç

nilsuqw

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2025
2
1
1
19
Merabalar acil yardımcı olmanız lazım erkek arkafasımla ılıskıye korunarak gırdık ve 1 saat sonra ella hapını kullandım her ihtimale karşı içtim 1 gün sonra biraz kahverengi kanama oldu ve sonrakı gunlerde beyaz akıntım oldu suan 5.gündeyim adet olmama 1 hafta var ve sadece kasıklarım agrıyor şiddeti sürekli degişiyo genellikle gece saatlerinde yasayan varsa lütfen bilgi verebilirmii

Hiç birşey olmaz. Daha yeni bile olsa yani 2 haftada falan belirti vermez. Hap kullanmışsın zaten stres yapma bu adeti etkileyecek

Korunarak iliskiye girdiyseniz niye iciyorsunuz anlamiyorum ki hormonlarinizla oynamaktan zevk mi aliyorsunuz? Hamile degilsiniz o kesin hem korun hem ilac ic mucize bebek degildir heralde

Korunarak iliskiye girdiyseniz niye iciyorsunuz anlamiyorum ki hormonlarinizla oynamaktan zevk mi aliyorsunuz? Hamile degilsiniz o kesin hem korun hem ilac ic mucize bebek degildir heralde
Valla orası belli olmuyor canım ilişkinin neresinde kosundu eğer baştan korunduysa sorun yok ama baştan korunmadiysa olma ihtimali olur tabi ilaç almamış olsaydı keşke ilaç almasaymis hormanlar alt üst oluyor dediğin gibi zevk alıyor herhalde kimisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…