• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ella icip adet olup duzensiz ve az kanama

seydafnjehxjebxjddb

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2025
3
0
1
34
bana lütfen yardım edin psikolojim vok bozuldu. 6 ekim benim adet günümdü o ay adetimi oldum ve yumurtlama günüm ayın 22 siydi ama net doğru gostermeyebilir yani 2 gün önce 2 gün sonra gibi 23 ekim ve 26 ekim arası ilişki yaşadım 23 ve 24 ü korunmadik ama içe boşalma olmadı 24 ü aksam korunmaya başladık 25 ı ella içtim 26 si da aynı şekilde korunduk . Beklenen adet tarihim ayın 6 siydi ve bu zamana kadar genelde 1 2 gün değişiklik olurdu kasım ayında 7 günlük bir gecikmeyle bitki çayı vs. İçerek ayın 13 ü adet oldum ilk gün kahve rengi leke geldi diğer gün normal adet oldum ve bitti aralık ayin da grip oldum ve bir serum takıldım ama çok yakan hayatımda ilk defa kullandığım garip bir serumdu grip içinde verilen ilaçlardan belki 4 tane icmisimdir onun haricinde de vücut dokulmeleri yaşadım bu geçirmiş olduğum griple alakalı olabilir vücudum dökmeye başladı onun içinde bir iğne vuruldum ve 1 aylık bir ilac verildi bu olaylar da aralık ayında adetimden 1 yada 2 hafta önce oldu aralık ayı beklenen adetim 13 üydü herhangi bir şey yapmadım bitki çayı vs icmedim adetim kendi 18 in de geldi adet ağrısı yaşadım ama hastaneye gideceğim için hemen ilaç içtim ve agrım az oldu kanamam tamamen normaldi sonrasında test yaptım negatif 2. test bulanık içini açtığım da net pozitif ama c kontrol çizgisi olması gereken renkten farklıydı bir testt daha yaptım ilk idrarla o negatif çıktı sonra da test yapmadım bu ay da beklenen adet tarihim 17 siydi 16 sında adet oldum bu tamamen normal adet öncesi kramp yaşadım ve sivilce de oldu yüzümde her zaman olduğu gibi adetimden bir gün önce şiddetli göğüs agrım da oldu sonrasında sabah uyandım her zaman olan şekilde yatakda hareket ederken adet olduğumu hissettim içimden bir şey aktı kalktığımda da aynısı oldu sonra lavabo falan her şey normal yatağıma geldim sıcak su nane içtim agrım gelmeye başladı yaklaşık 40 dakika agrım oldu ağrı cok olduğu zamanlarda kusmam oluyorodu onu da yaşadım sonra pedimi değiştim kanamam normaldi 2. ped çok degildj ama yinede vardı çiş yaparken pıhtı şeklinde kan geliyordu bunlarda normal ama 2. gün adetim bitmiş gibiydi ama yinede bir şeyler vardı 3. gün ben silmedigim sürece kan bulasmiyodu ve bugünde neredeyse hiç gelmedi bunların hepsi Ella ile alakalı olabilir mi artık normal düzenine devam etmeli miyim adetlerimize parçalı pıhtı şekilde oldu sadece bu ay az sürdü

Back