- 13 Eylül 2015
- 372
- 193
- 53
- Konu Sahibi defnemahsarglu
-
çok teşekkür ederim normale döndümüü? yarın kadın hastalıkları bölümüne gidicem doktora korkuyorumBenim de duzenli olan reglim bu haptan sonra bozulmuştu. Normaldir.
aslında konu biraz değişik burada yazamadım hemen tersleniyor insan o yüzden 2. ayda korktumBir test yap bence, olmamasi gerek ama belli mi olur?
Ben bir kez kullandim, sirt agrisi yapti 1 ay hastane hastane gezdim
Iki ay ustuste ictigim icin cevap veremiycem bu soruyaçok teşekkür ederim normale döndümüü? yarın kadın hastalıkları bölümüne gidicem doktora korkuyorum
peki teşekkür ederim ben yalnızca 1 kez içtim ikinci ayda saçmaladı döngüm çözemedim kafayı yicem şişkinlikten çatacak yer arıyorum regl olalamaktanIki ay ustuste ictigim icin cevap veremiycem bu soruya
aslında konu biraz değişik burada yazamadım hemen tersleniyor insan o yüzden 2. ayda korktum
hayır hayır içtiğim ay regl gördüm 2 ay oldu içeli 2.ayda regl olamadım sorun bu sizce bişey varmıdır 2. aydada sevişmiştim ama ileri boyutta değilBosver, detaya gerek yok zaten.
Belli ki hap ise yaramis, ilk ay regl olmamissin. Ama ya olduysa diye dusunmektense eczaneden basit bir test al yap
Normalde ilk ay gösteriyor canım merak etme hamile değilsindirMerhaba kk melekleri
Ella hapı kullandığım ay regl oldum fakat ikinci ay adet olamıyorum şişkinlik var sizce normalmidir ? yoksa eğer bu hapın etkisi ilk aymı gösterirdi ikinci aylardada böyle sorunlar olabiliyormu?
Haptan sonra mi oldu bu? Sonrasında şüpheli bi durum mu olmustu ki?Ben o hapı içtim adette oldum ama diğer ay hamile kaldım ki hala bilmiyorum Nasıl kaldım ama sonra bebeği kaybettim. ):
Nasıl oluyor bu? Hapa da mi guvenemiycezŞüpheli bir durum olmadı ama hamile kaldım Yinedeutopikuye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?