Ella hapı yardımmm

Soullasted

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2019
6
0
1
35
Kızlar merhaba sevgilimle geri cekilerek birlikte olduk fakat zevk suyu meselesini okuyunca 48 saat icinde ella hapını kullandım her ihtimale karşı. Bu hapı ilk kez kullanıyorum. Birlikte olduğumuzda zaten reglim geçikmişti bu hapla beraber iyice gecikir mi bir hafta sonra tarlusal hap kullansam hormonlarımla çok mu oynamış olurum lütfen yardım edin

Bence adet getirici kullanma ella zaten ise yarar diye düşünüyorum. Hem zaten çok büyük risk yokmuş hemde ella icmissin yeterli.

Merhaba sevgilimle korunmalı ilişkiden sonra içimize bir şüphe düştü ve 4 saat sonra ella kullandim 1 hafta sonra normal adet zamanımda yani 23 nisanda herzamanki gibi adet gördüm. Şimdi ise beklenen adetim gecikti en son ella kullandıktan sonra 23 nisanda adet olmuştum ondan sonra adet olmadım. Yaklasin 30 kusur gundur adet olmuyorum .2 kere idrar testi yaptım sabah idrariyla negatif cıktı. Ilaç kullandıktan sonra ilk ay adeti olup diğer ay geciken var mı? Hamile olma olasılığım varmı lütfen yardımcı olun kan testi yaptirmak istemiyorum henüz evli olmadigim icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…