Ella hapı ve hamilelik üzerine yalvarıyorum bakın çok stresliyim

yalnizliginizleri

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2019
14
0
1
25
Merhabalar lütfen yardımcı olun günlerdir içim içimi yiyor bitiriyor. Ayın 17'sinde yani yani reglimin bitişinden 2 gün sonra ilişkide bulundum. Aslında tam olarak şöyle oldu, prezervatifi takılıydı partnerimin ve hafif zorladı sadece girmediğinde bıraktık, ben yine de çok takıntılı olduğum için Ella adlı ertesi gün hapını kullandım belki zevk suyu bulaşmıştır korkusuyla. Almamın üstünden 8 gün geçmesine rağmen kasık ağrım var, arada çok çok hafif farklı renklerde akıntım oluyor (kesinlikle pembe veya kırmızı değil çok çok az beyaz veya çok az sarımsı kahverengimsi) . Mide bulantısı yaşıyorum. İlişki denemesinin olduğu gün yağmurda dışarı çıkmıştım ve ertesi gün çok hasta oldum. Yani yaklaşık 8 gündür de aynı zamanda hastayım. Çok sık lavaboya gidiyor ve su içiyorum. Doktora gittim şurup ve hap verdi. Baş ağrısı da yaşıyorum. Arkadaşlar yalvarırım yanıt verin ben anksiyete bozukluğu hastasıyım hamile miyimdir çok stresliyim. Yoksa yalancı gebelik mi yaşıyorum lütfen yanıt verin niçin böyle yalvarırım yanıt yazın hamile olmaktan takıntı derecesinde korkuyorum

Yagmurda hastalanmışsınız onun dolayısıyla kullandığınız ilaçlarda reglinzi etkilemiştir. Bence değilsin rahatla :)

Bence hamile değilsin. 8 günde belli olmaz hem. Stres ve panik yaptığın içindir

Yağmur da ıslandığından üşütmüşsün işte. Akıntında ondan büyük ihtimal. Hamile değilsindir. Stres yaptığın için de psikolojik olarak mide bulantısı yaşıyorsundur. Bu kadar stres yapacaksan bence birdaha böyle bir olaya girişme yada sende korun

Kesinlikle degilsin diyorum. Aylarca korunmadan ugrasiyoruz olmuyo da sen hem prezervatif hem ertesi gun hapiyla hemde tam iliskiye bile girmemisken hamile kalacagini mi dusunuyorsun?

korkma yumurtlama dönemindesin iste bu kadar basit belirtiler onu gösteriyo ama partnerinin spermleri atom karınca gücünde ve hızındaysa o başka

Anksiyete ile ne alakasi var ben de panik atak anksiyete rahatsizligim var birazcik mantik. Kac yasindasin ? Yumurtlama gunlerinde gogus hassasiyeti yasadigini hic farketmedin mi? Ya da 8 hunde bebek olusup da hissedilmesinin mumkun olmadigini?

İlk kez böyle bir durumla karşılaşıyorum. Sabahları da biraz mide bulantısı çekiyorum bu aralar. Bilmiyorum ki ilk kez karşılaştığım bir durumda nasıl tepki vereceğimi haliyle bilemedim.

İlk kez böyle bir durumla karşılaşıyorum. Sabahları da biraz mide bulantısı çekiyorum bu aralar. Bilmiyorum ki ilk kez karşılaştığım bir durumda nasıl tepki vereceğimi haliyle bilemedim.
Idrar yolu enfeksiyonu grip nezle reflu en basitinden bunlar bile mide bulantisi yapar biraz mantik.kac yasindasiniz cok merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…