- 25 Temmuz 2019
- 14
- 0
- 1
- 25
- Konu Sahibi yalnizliginizleri
-
Herhangi bir penetrasyon gerçekleşmedi aslında. Prezervatifle de korunduk lakin çok stresli olduğumdan Ella kullandım belki boşuna bile kullanmışımdır diye düşünüyorumYagmurda hastalanmışsınız onun dolayısıyla kullandığınız ilaçlarda reglinzi etkilemiştir. Bence değilsin rahatla :)
Kesinlikle degilsin diyorum. Aylarca korunmadan ugrasiyoruz olmuyo da sen hem prezervatif hem ertesi gun hapiyla hemde tam iliskiye bile girmemisken hamile kalacagini mi dusunuyorsun?Merhabalar lütfen yardımcı olun günlerdir içim içimi yiyor bitiriyor. Ayın 17'sinde yani yani reglimin bitişinden 2 gün sonra ilişkide bulundum. Aslında tam olarak şöyle oldu, prezervatifi takılıydı partnerimin ve hafif zorladı sadece girmediğinde bıraktık, ben yine de çok takıntılı olduğum için Ella adlı ertesi gün hapını kullandım belki zevk suyu bulaşmıştır korkusuyla. Almamın üstünden 8 gün geçmesine rağmen kasık ağrım var, arada çok çok hafif farklı renklerde akıntım oluyor (kesinlikle pembe veya kırmızı değil çok çok az beyaz veya çok az sarımsı kahverengimsi) . Mide bulantısı yaşıyorum. İlişki denemesinin olduğu gün yağmurda dışarı çıkmıştım ve ertesi gün çok hasta oldum. Yani yaklaşık 8 gündür de aynı zamanda hastayım. Çok sık lavaboya gidiyor ve su içiyorum. Doktora gittim şurup ve hap verdi. Baş ağrısı da yaşıyorum. Arkadaşlar yalvarırım yanıt verin ben anksiyete bozukluğu hastasıyım hamile miyimdir çok stresliyim. Yoksa yalancı gebelik mi yaşıyorum lütfen yanıt verin niçin böyle yalvarırım yanıt yazın hamile olmaktan takıntı derecesinde korkuyorum
Kesinlikle degilsin diyorum. Aylarca korunmadan ugrasiyoruz olmuyo da sen hem prezervatif hem ertesi gun hapiyla hemde tam iliskiye bile girmemisken hamile kalacagini mi dusunuyorsun?
Kesinlikle degilsin diyorum. Aylarca korunmadan ugrasiyoruz olmuyo da sen hem prezervatif hem ertesi gun hapiyla hemde tam iliskiye bile girmemisken hamile kalacagini mi dusunuyorsun?
korkma yumurtlama dönemindesin iste bu kadar basit belirtiler onu gösteriyo ama partnerinin spermleri atom karınca gücünde ve hızındaysa o başkaMerhabalar lütfen yardımcı olun günlerdir içim içimi yiyor bitiriyor. Ayın 17'sinde yani yani reglimin bitişinden 2 gün sonra ilişkide bulundum. Aslında tam olarak şöyle oldu, prezervatifi takılıydı partnerimin ve hafif zorladı sadece girmediğinde bıraktık, ben yine de çok takıntılı olduğum için Ella adlı ertesi gün hapını kullandım belki zevk suyu bulaşmıştır korkusuyla. Almamın üstünden 8 gün geçmesine rağmen kasık ağrım var, arada çok çok hafif farklı renklerde akıntım oluyor (kesinlikle pembe veya kırmızı değil çok çok az beyaz veya çok az sarımsı kahverengimsi) . Mide bulantısı yaşıyorum. İlişki denemesinin olduğu gün yağmurda dışarı çıkmıştım ve ertesi gün çok hasta oldum. Yani yaklaşık 8 gündür de aynı zamanda hastayım. Çok sık lavaboya gidiyor ve su içiyorum. Doktora gittim şurup ve hap verdi. Baş ağrısı da yaşıyorum. Arkadaşlar yalvarırım yanıt verin ben anksiyete bozukluğu hastasıyım hamile miyimdir çok stresliyim. Yoksa yalancı gebelik mi yaşıyorum lütfen yanıt verin niçin böyle yalvarırım yanıt yazın hamile olmaktan takıntı derecesinde korkuyorum
korkma yumurtlama dönemindesin iste bu kadar basit belirtiler onu gösteriyo ama partnerinin spermleri atom karınca gücünde ve hızındaysa o başka
Anksiyete ile ne alakasi var ben de panik atak anksiyete rahatsizligim var birazcik mantik. Kac yasindasin ? Yumurtlama gunlerinde gogus hassasiyeti yasadigini hic farketmedin mi? Ya da 8 hunde bebek olusup da hissedilmesinin mumkun olmadigini?Hepinize çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız
Anksiyete ile ne alakasi var ben de panik atak anksiyete rahatsizligim var birazcik mantik. Kac yasindasin ? Yumurtlama gunlerinde gogus hassasiyeti yasadigini hic farketmedin mi? Ya da 8 hunde bebek olusup da hissedilmesinin mumkun olmadigini?
Idrar yolu enfeksiyonu grip nezle reflu en basitinden bunlar bile mide bulantisi yapar biraz mantik.kac yasindasiniz cok merak ettimİlk kez böyle bir durumla karşılaşıyorum. Sabahları da biraz mide bulantısı çekiyorum bu aralar. Bilmiyorum ki ilk kez karşılaştığım bir durumda nasıl tepki vereceğimi haliyle bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?