- 25 Temmuz 2019
- 14
- 0
- 1
- 25
- Konu Sahibi yalnizliginizleri
Merhabalar lütfen yardımcı olun günlerdir içim içimi yiyor bitiriyor. Ayın 17'sinde yani yani reglimin bitişinden 2 gün sonra ilişkide bulundum. Aslında tam olarak şöyle oldu, prezervatifi takılıydı partnerimin ve hafif zorladı sadece girmediğinde bıraktık, ben yine de çok takıntılı olduğum için Ella adlı ertesi gün hapını kullandım belki zevk suyu bulaşmıştır korkusuyla. Almamın üstünden 8 gün geçmesine rağmen kasık ağrım var, arada çok çok hafif farklı renklerde akıntım oluyor (kesinlikle pembe veya kırmızı değil çok çok az beyaz veya çok az sarımsı kahverengimsi) . Mide bulantısı yaşıyorum. İlişki denemesinin olduğu gün yağmurda dışarı çıkmıştım ve ertesi gün çok hasta oldum. Yani yaklaşık 8 gündür de aynı zamanda hastayım. Çok sık lavaboya gidiyor ve su içiyorum. Doktora gittim şurup ve hap verdi. Baş ağrısı da yaşıyorum. Arkadaşlar yalvarırım yanıt verin ben anksiyete bozukluğu hastasıyım hamile miyimdir çok stresliyim. Yoksa yalancı gebelik mi yaşıyorum lütfen yanıt verin niçin böyle yalvarırım yanıt yazın hamile olmaktan takıntı derecesinde korkuyorum