- 4 Aralık 2020
- 13
- 5
- 23
-
- Konu Sahibi nereyegeldik
tam yumurtlama donemınde bı hormon ılacı almıssın . o da yumurtlamanı engellemıs dolayısıyla adetın gec gelıcek .Arkadaşlar merhaba ben 24 Ekim’de adet oldum ardından 2 hafta kadar sonra 5 Kasım’da erkek arkadaşımla korunmasız ilişkiye girdik ve içeri boşalma olmadı ancak ne olur ne olmaz diye 12-13 saat sonra hayatımda ilk defa ella kullandım en geç 24 Kasım’da adet olmam gerekiyodu ama bugün 4 aralık ve hala olmadım 11 gün kadar gecikmem var hamile kalma ihtimalim olduğunu düşünmüyorum bu gecikme normal mi? neden olur?
çok teşekkür ederim yanıtınız içintam yumurtlama donemınde bı hormon ılacı almıssın . o da yumurtlamanı engellemıs dolayısıyla adetın gec gelıcek .
Gecikme normal.3 ay boyunca da düzensiz gelir korkmaArkadaşlar merhaba ben 24 Ekim’de adet oldum ardından 2 hafta kadar sonra 5 Kasım’da erkek arkadaşımla korunmasız ilişkiye girdik ve içeri boşalma olmadı ancak ne olur ne olmaz diye 12-13 saat sonra hayatımda ilk defa ella kullandım en geç 24 Kasım’da adet olmam gerekiyodu ama bugün 4 aralık ve hala olmadım 11 gün kadar gecikmem var hamile kalma ihtimalim olduğunu düşünmüyorum bu gecikme normal mi? neden olur?
dediğim gibi hamile kalma ihtimalim olduğunu düşünmüyorum zaten içeri boşalma olmadı zevk suyu muhabbetine kullandım ben ilacı vajinanın içindeki yapı spremleri öldürücü güçte sizin yaşadığınız olaya mucize diyorum bu durumda umarım çok sağlıklı bi hayatı olur çocuğunuzun şimdiden Allah anneli babalı büyütsünBen ellayla hamile kaldım. Evet ilacın geciktirme etkisi var ama siz yinede bir test yapın.soru işareti olmasın.
çok teşekkür ederim yanıtınız içinBende 40 _45 gün adet görmemiştim.normal yani adet gecikmesi .
3 ay uzun süreymişGecikme normal.3 ay boyunca da düzensiz gelir korkma
Teşekkür ederim kızım şimdi neredeyse 5 yaşındadediğim gibi hamile kalma ihtimalim olduğunu düşünmüyorum zaten içeri boşalma olmadı zevk suyu muhabbetine kullandım ben ilacı vajinanın içindeki yapı spremleri öldürücü güçte sizin yaşadığınız olaya mucize diyorum bu durumda umarım çok sağlıklı bi hayatı olur çocuğunuzun şimdiden Allah anneli babalı büyütsün
Geçmiş olsun, peki kaç saat sonra ellayı almıştınız? Ertesi gün hapı yumurtlama döneminden sonra içilirse etki göstermiyormuş.Ben ellayla hamile kaldım. Evet ilacın geciktirme etkisi var ama siz yinede bir test yapın.soru işareti olmasın.