Merhaba kızlar
Ben geçen ay korunmasız ilişki sonrası ertesi gün hapı ella kıllandım ve şuan hamileyim 5 buçuk haftalık kullanıp hamile kalan var mı ve bebeğe zararı olurmu kullandığım ilacın başına böyle birşey gelen var mı ?
Sordunuz mu doktora ben dün gittim beni üniversite hastanesine gönderdi farmakoloji bölümüne oraya gidicem araştırmaları için bu arada bebeğiniz hayırlı olsun sağlıkla kucagınaza almayı nasip etsin allahım
Merhaba, aynı durumu ben de yaşadım. Şimdi bebeğim 8 aylık. Gebeyken doktoruna sorduğumda, bebekle ilgili bir sorun olmaz demişti. İlaç sadece dollenme olmasin diye çalışan bir ilacmis. İçiniz rahat olsun
Merhaba, aynı durumu ben de yaşadım. Şimdi bebeğim 8 aylık. Gebeyken doktoruna sorduğumda, bebekle ilgili bir sorun olmaz demişti. İlaç sadece dollenme olmasin diye çalışan bir ilacmis. İçiniz rahat olsun
Teşekkür ederim biraz olsun içim rahatladı yani bu durumu yaşan çok kişi heralde burdanda bu ilaç pek bir işe yaramıyormuş onu öğrendim gerçi olucak olan hertürlü oluyor da nasıl korunucaz onu bilmiyorum
Merhaba kızlar
Ben geçen ay korunmasız ilişki sonrası ertesi gün hapı ella kıllandım ve şuan hamileyim 5 buçuk haftalık kullanıp hamile kalan var mı ve bebeğe zararı olurmu kullandığım ilacın başına böyle birşey gelen var mı ?
Canım selam, ertesi gün hapı %99 bir koruma sağlıyor. Hapı aldığında eğer yumurtlama gerçekleşmemişse gebeliği oluşmadan engelliyor. Ancak halihazırda yumurtala olmuşsa hap etkisini göstermiyor canım. Senin de başına bu gelmiş sanırım. Bebeğe zararı olacağını sanmıyorum çünkü zaten yumurtlama olmuş ve hamile kalmışsın, nurtopu gibi bir evladın olmuş. Allah sağlık versin :)
Ya baya geçmiş bu yazının üzerinden ama ben Ella ertesi gün hapı kullandım ama günler geçti adet olamadım hamileysem bebeğe zarar vermismisdr dye çok korkuyorum bebeğiniz sağlıklı doğdu deglmi