Ella hapı kullananlar

kucukbikadin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2015
3.110
5.727
158
Merhaba, biz yeni evli sayılırız henüz gebelik planlamıyoruz.

Dün gece prezervatifle korunduğumuzu zannederken meğer çıktığını bitirdikten sonra farkettik. Hemen Ella ertesi gün hapını aldım 2 saat içinde de içtim. Reglime 10 gün var sizce hamile olma ihtimalim var mı?

Forumlarda Ella kullanıp hamile kaldım yazan çok fazla var korktum şimdi

Tecrübeli arkadaşlar yorumlarını paylaşabilir mi?

Teşekkürler

Ellayı lutfen zırt pırt kullamayın.

Hamile değilsin buyuk ıhtımalle .

Adetınde gecikicek buyuk ıhtımalle .

Ya sabır çektirecek ne var burada?
Ne var söyliyeyim .
Konu sahıbıne gayette düzgün bir şekilde . Zırt pırt ella kullanmayın . Ama kendısı direk sankı 10 defa kullanıyosun demişim gibi konustu .
Sonra üsluma falan laf etti ama takmıyorum . Ondan sabır dedım .

Sabır çekmek güzeldir. Sende dene

İyi de demiş üslubunuzda sorun var çünkü. Kimse size silah zoruyla yorum yaptırmıyor değil mi bu konuya? Ayrıca sabır çekmek güzeldir de böyle basit şeylere de sabır çekilmez. Sinir hastası olur insan böyle her şeye sabır çekecek kadar sinirlenebiliyorsa.

Katılıyorum insanlara fikir vermek yerine yargılıyor çoğu insan. Doktorlar sanki bence buna ya sabır

Ella kullanmanin ilerleyen zamanlarda bebek dusundugunuz zaman onunuze cikabilecegini ve yumurtaliklara zarar verdigini duymustum dogum kontrol haplarininda zararli oldugunu duymustum ama o soylenti olabilir doktorlar veriyor cunki bence en iyi korunma yolu ama danismak lazim buyuk bir ihtimalle hamile degilsinizdir merak etmeyin piskolojik olarak belirtileri yasayabilirsiniz ama yok denilecek kadar az bir ihtimal hamile kalmaniz gonlunuzu ferah tutun bence

Doğum kontrol haplarının yumurtalıklara zarar verdiğini bende okudum pek çok yerde ve kullanmıyorum korktuğum için. Ella'nın da iki gün yan etkilerini çok şiddetli yaşadım. (bulantı, baş dönmesi ) Bir daha zaruri olmazsa asla kullanmayı düşünmem. Çok teşekkür ediyorum yorum ve bilgilendirmeniz için. Son durumu paylaşacağım.

Meraba Arkadaşlar. Ben yaklaşık 20 gün önce ilişkiden hemen sonra Ella içtim. Aslında boşalma olmamıştı fakat korktum. Adetim 4 gün geçti idrar testi yaptım negatif çıktı , üstelik adetimden 4 gün öncede erken gebelik testi yaptım o da negatifti ama yinede korkuyorum. Bugün adetimi 4 gün gecikmeyle lekelenme oldum ama sadece kahverengi çookk az bir leke şeklinde. 2 gündür ama O da sadece sadece peçeteye çok az geliyor. Sizce bu adetemi çevirir mi birkaç gün sonra. Ve hamilelik riskini atlatmışmı oluyorum bu durumda?iki kzım var ve şuan asla düşünemiyorum 3. Bebeği

Meraba Arkadaşlar. Ben yaklaşık 23 gün önce ilişkiden hemen sonra Ella içtim. Aslında boşalma olmamıştı fakat korktum. Adetim 8 gün geçti defalarca idrar testi yaptım negatif çıktı , üstelik adetim gelmeden 4 gün öncede erken gebelik testi yaptım o da negatifti ama yinede korkuyorum. iki kzım var ve şuan asla düşünemiyorum 3. Bebeği

Büyük ihtimalle değilsindir canım bende değildim Ella iyi koruyor boşalma bile olmamış içini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…