- 27 Ekim 2015
- 3.110
- 5.727
- 158
- Konu Sahibi kucukbikadin
-
Ellayı lutfen zırt pırt kullamayın.
Hamile değilsin buyuk ıhtımalle .
Adetınde gecikicek buyuk ıhtımalle .
Zırt pırt kullanmayın dedim .Zırt pırt kullandığımı nereden çıkarttınız? Hayatımda ilk kez kullandım
Zırt pırt kullanmayın dedim .
Kullandın mı dedim ?
Bu bır uyarıdır .
Ya sabırrrr.....
Ya sabır çektirecek ne var burada?Zırt pırt kullanmayın dedim .
Kullandın mı dedim ?
Bu bır uyarıdır .
Ya sabırrrr.....
Ne var söyliyeyim .Ya sabır çektirecek ne var burada?
İyi de demiş üslubunuzda sorun var çünkü. Kimse size silah zoruyla yorum yaptırmıyor değil mi bu konuya? Ayrıca sabır çekmek güzeldir de böyle basit şeylere de sabır çekilmez. Sinir hastası olur insan böyle her şeye sabır çekecek kadar sinirlenebiliyorsa.Ne var söyliyeyim .
Konu sahıbıne gayette düzgün bir şekilde . Zırt pırt ella kullanmayın . Ama kendısı direk sankı 10 defa kullanıyosun demişim gibi konustu .
Sonra üsluma falan laf etti ama takmıyorum . Ondan sabır dedım .
Sabır çekmek güzeldir. Sende dene
Katılıyorum insanlara fikir vermek yerine yargılıyor çoğu insan. Doktorlar sanki bence buna ya sabırİyi de demiş üslubunuzda sorun var çünkü. Kimse size silah zoruyla yorum yaptırmıyor değil mi bu konuya? Ayrıca sabır çekmek güzeldir de böyle basit şeylere de sabır çekilmez. Sinir hastası olur insan böyle her şeye sabır çekecek kadar sinirlenebiliyorsa.
Doğum kontrol haplarının yumurtalıklara zarar verdiğini bende okudum pek çok yerde ve kullanmıyorum korktuğum için. Ella'nın da iki gün yan etkilerini çok şiddetli yaşadım. (bulantı, baş dönmesi ) Bir daha zaruri olmazsa asla kullanmayı düşünmem. Çok teşekkür ediyorum yorum ve bilgilendirmeniz için. Son durumu paylaşacağım.Ella kullanmanin ilerleyen zamanlarda bebek dusundugunuz zaman onunuze cikabilecegini ve yumurtaliklara zarar verdigini duymustum dogum kontrol haplarininda zararli oldugunu duymustum ama o soylenti olabilir doktorlar veriyor cunki bence en iyi korunma yolu ama danismak lazim buyuk bir ihtimalle hamile degilsinizdir merak etmeyin piskolojik olarak belirtileri yasayabilirsiniz ama yok denilecek kadar az bir ihtimal hamile kalmaniz gonlunuzu ferah tutun bence
Büyük ihtimalle değilsindir canım bende değildim Ella iyi koruyor boşalma bile olmamış içini ferah tutMeraba Arkadaşlar. Ben yaklaşık 23 gün önce ilişkiden hemen sonra Ella içtim. Aslında boşalma olmamıştı fakat korktum. Adetim 8 gün geçti defalarca idrar testi yaptım negatif çıktı , üstelik adetim gelmeden 4 gün öncede erken gebelik testi yaptım o da negatifti ama yinede korkuyorum. iki kzım var ve şuan asla düşünemiyorum 3. Bebeği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?