• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ella hapi ayni hafta icinde 2 kere kullandim

elviramontana

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2020
11
1
36
30
arkadaslar esimle cuma aksami iliskiye girdik pazar sabahi ella ictim sonra sali gunu tekrar iliskiye girdik ve carsamba tekrar hap ictim dun kahverengi bir lekelenmem oldu suan kanamam var ve reglime daha 4 gun var ama kesik kesik bir kanama boyle dolu dolu degil bu konuyu deneyimleyeniniz varmi kesinlikle icilmemesi gerekiyormus ayni ay icinde ben 3 gun arayla ictim ilk defa kahverengi lekelenmem oldu lutfen bilgisi olan yardimci olabilirmi buna ragmen hamile kalmam degilmi yada ilerleyen surecte dogurganligimda bir sikinti olmaz ?

ya hamile kalmazsınız büyük ihtimalle endişeniz buysa. ben sağlığınız için endişelendim açıkcası. panik haliyle yapmış olabilirsiniz ama bi doktora mı danışsanız? hormonları alt üst ediyor bir adeti

Mutlaka bi dr ile görüşün. Hamilelik söz konusy olmaz. Hormonları etkilediği için tabii li doğurganlığa zarar veriyor.

İlk evlendiğimizde almıştım ve eczacı üstüne basa basa ayda sadece bir kez kullanabilirsin demişti. Bence doktora görünün.

Kullandığınız hap bir korunma yöntemi değildir. Bunu alışkanlık haline getirmemelisiniz. Başka yollarla korunun. Bu kadar zararlı ilacı 3 gün arayla içmek çok riskli. Kesinlikle doktora görünmelisiniz

Bu ilac mumkunse hic kullanilmamali o derece hormonlar uzerinde olumsuz etkisi var. Siz bir de ust uste almissiniz , kanamaniz muhtemelen ilacin etkisinden ama doktora gorunun mutlaka. Gecmis olsun

Ayda bir kere kullanılması gerek en fazla ki hormonları alt üst ediyor çoook zorda kalmadıkça hiç kullanmamanız daha iyi olur. 2.kullandığınızın bi faydası olcanı sanmam da niye korunmuyosunuz ki :işsiz:

arkadaslar esimle cuma aksami iliskiye girdik pazar sabahi ella ictim sonra sali gunu tekrar iliskiye girdik ve carsamba tekrar hap ictim dun kahverengi bir lekelenmem oldu suan kanamam var ve reglime daha 4 gun var ama kesik kesik bir kanama boyle dolu dolu degil bu konuyu deneyimleyeniniz varmi kesinlikle icilmemesi gerekiyormus ayni ay icinde ben 3 gun arayla ictim ilk defa kahverengi lekelenmem oldu lutfen bilgisi olan yardimci olabilirmi buna ragmen hamile kalmam degilmi yada ilerleyen surecte dogurganligimda bir sikinti olmaz ?
Aynen devam böyle sen her ilişkiden sonra çerez gibi iç hapı helal olsun 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 Hiçmi okumuyorsun ne kadar zararlı olduğunu duymadın.

Bende kullandım, fakat kullanmadan önce bir kadın doğum uzmanına gittim. Bilgilendirmek için bana sadece yılda 3 kere kullanabileceğimi söyledi. Kullandıktan sonra 7 gun adet gibi kanamam oldu ve 1.5 aya kadar regl olamadım. Sen üst üste almışsın, hormonların şuan alt üst olmuştur.

Back