• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ella hapi adet gecikmesi yaparmi kac gun ?

sorancilar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2016
3
0
1
15 temmuzda ella ertesi gun hapi aldim. Her ayin 28in de adet oluyordum ama bu ay 4 gun gecikti. Gebelim testi yaptim negatif cıktı. Kan testi yaptirmali miyim yardimci olun lutfen??

Ben bu hapı kullandım ve hamile kaldım ilişkiden 1 gün sonra hemen içmen gerekiyor 3 gün sonra kullandım ben

Muane oldum ve kan testi yaptirdim gebelik testi de yaptirdim negatif cikti adet sokturucu verdi bi tane icmistim ayni gun aksam adet oldum.

Muane oldum ve kan testi yaptirdim gebelik testi de yaptirdim negatif cikti adet sokturucu verdi bi tane icmistim ayni gun aksam adet oldum.
selam bende gecen ay yumurtlama donemınde ella kullandım ılk adetım 2 3 gun once başlamıstı bu ay tekrar adet oldum bugun 7 gun oldu hala bıtmedı sendede boyle bı sorun oldumu normalde adetım en fazla 5 6 gun surer adet duzenımı ellamı bozdu yoksa gecen ay adet olunca hemen koştum spıral taktırdım omu bozdu anlamadım :S

15 temmuzda ella ertesi gun hapi aldim. Her ayin 28in de adet oluyordum ama bu ay 4 gun gecikti. Gebelim testi yaptim negatif cıktı. Kan testi yaptirmali miyim yardimci olun lutfen??
Merhabalar bende yeni kullandın adet in üç gün gecikti sonra geldi. Lakin cok az arada bir baş dönmesi oluyor acaba ise yaramadı mı. Şuan adetim bitsin hemen test yapacam. İnşallah birşey yoktur.

bende kullandım bende ne adet gecikmesi oldu nede baska bir yan etki psikolojiktir o acaba ilaç işe yaradımı hamilemiyim değilmiyim kaygısı.

Back