Ben 18 yasindayim sozlumle biseyler yasadik bakireyim ama cok zorladik icerisni ve icriye bosaldi ikindiye yakn bir vakitti ben ertesi gunun ogleden sonra hapi ictim ella habini hamile kalirmiyim sizce ilaci ictikten sonra karnim belim cok agriyor kasikalrim basim omuz ve bacaklarm flan
Yaşın, ne yaptığın ettiğinle ilgili bişey demiycem Canım
Ama buraya gelip üye olup konu açacağına prospektüsü okusan zaten gerek kalmazdı
Ha hamile kalmazsın merak etme
18 yaşında sozlumusun kendi aranızda mi bu söz ne saçma. okumuyorsun herhalde hoş bu yaşına kadar okuyup gelip burda bu konuyu acabiliyorsun. sinir oluyorum bu tarz konulara sözlüyüm nisanliyim ilişkiye girdim hamilemiyim? madem korkuyorsun yapma yapıyorsun bizi rahatsız etme. nasıl bir nesil yetişiyor biz hamile kalmaya çalıştıkça doğuracağım çocuğun da böyle olma ihtimali bile korkutuyor. yazık gerçekten çok yazık.
Sana bişey daha bir arkadaşım korunurken hamile kaldı olabilir yani hayırlı olsun...
Merhabalar ben sevgilimle korunmasız bir şekilde ilişkiye girdim dün saat 21.30 gibi içime boşalma olmadı bir pecetenin üzerine boşalma yaptı belki bende gördüm boşaldıgını ne bileyim acaba çıkış yaparken akıntı olabilirmi diye bügün tetbir amaçlı ella habı içtim saat 2.15 gibi acaba hamile kalmam söz konusu olurmu yada ne bileyim
Katılımcılar:Ella
Merhabalar ben sevgilimle korunmasız bir şekilde ilişkiye girdim dün saat 21.30 gibi içime boşalma olmadı bir pecetenin üzerine boşalma yaptı belki bende gördüm boşaldıgını ne bileyim acaba çıkış yaparken akıntı olabilirmi diye bügün tetbir amaçlı ella habı içtim saat 2.15 gibi acaba hamile kalmam söz konusu olurmu yada ne bileyim
Katılımcılar:Ella
kaç yasındasın sen acaba ? Ger çekilme bir korunma yöntemi değildir bu şekilde hamile kalan 1526281919 insan var doktorlar bas bas bagırırken bu ne cahillik ! Evet hamile kalman söz konusu. Kimi erkekten boşalma öncesi sperm geliyor. Zaten prostat sıvısı (zevk suyu diye yazayımda anlamazsın diye) sperm içerir! Hamileysende aldırırsın artık aklınızı basınıza alın vaktiyle böyle umursamaz olmayın ananız babanızda şimdi evden namusuyla gönderiyor sanıp kırmızı kuşak takıcak yazık.