- 22 Ağustos 2019
- 6
- 1
- 1
- 32
- Konu Sahibi nazahhahshshshajajjajajaj
Bayanlar adetim bittigi günden 1 gün sonra iliskim oldu bosalma olmamasina rağmen ve sürtünme ile olmasina rağmen 22-23. saatte bu ilaci ictim ve yan etkileri bende mide bulantısı bas donmesi olmustu kullandıktan 2-3 saat sonra kahverengi leke oldugunu da gördüm.Bu ay adetim gecikti adet oncesi belirtilerim yeni basladi yani 3-4 gün icinde olacagım tahminen şöyle ki kafaniza asla takmayin cok etkili bir ilaç kendinizi üzmenize değmez hormonlarla oynadığı için adet düzensizligi yapmasi kadar dogal bir durum yok.Kiminin gecikir kiminin zamaninda gelir.Yine de gebeligi tamamen önlüyor demek ne kadar mümkün bilmiyorum.Benim hamilelik ihtimalim 0 a yakın olmasına rağmen kullandım ve gecikti.Siz normal bir iliski yasadiysaniz ve geciktiyse yine de gecikmeden 3-4 gün sonra test yapmanızda fayda var ha hoş ben yaptım negatif yani sıkıntı yok.Ayrıca ilacın kanama yapmaması etkisi hakkında bilgi vermiyor sadece bir yan etki.Ben internette okuya okuya bir hal olmuştum o yüzden bunlari yazmak istedim.Gecikmeniz varsa takmayın 15-20 gün bile gecikebiliyor.