ella hap ve yumurtlama donemi

hellomaya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2016
20
5
36
merhaba 10 yillik cinsel hayatimiz boyunca kocamla ilk defa prezervatif yirtilmasi kazasi yasadik ve yirtildigini sonradan anladik. yani icime bosaldi hemde yumurtlama donemimde. ilk 1 saat icinde ella hap aldim. fakat hapla ilgili su detay ilgimi cekti. yumurtlama doneminde etkisi yokmus cunku yumurtlamayi geciktirirmis hap. 2 yasinda cocugumuz var ve 2. hazir degiliz. bu sartlar altinda hamile kalma olasiligim yuksek gibi duruyor. cok fazla kasik ve sirt agrisi cekiyorum reglime 10 gun var test yapmak icin cok erken. kafayi yicem. sorum su zaten kadinlar yumurtlama doneminde hamile kalabiliyorken, ertesi gunu haplarinin yumurtlama doneminde ise yaramamasi sacma degil mi? ben birseyi yanlis mi anliyorum? aramizda doktor hemsire gibi biri var mi? bilgi verse...

daha acikca yazarsam hap gerceklesmemis yumurtlamayi ertelermis. zaten hali hazirda yumurtladiysan ona etkisi yokmu.

Meraba sonucunuz ne acaba hamilemisiniz?

regli gec,kmesinin 4.günündeyim. 2 kere hamilelik testi yaptım 2 tane negatif sonuc aldım. ama bu gecikme yüzünden cok stresim. cok sancım var. ama olamıyorum gibi. yarın tekrar test yapıcam sanırım

regli gec,kmesinin 4.günündeyim. 2 kere hamilelik testi yaptım 2 tane negatif sonuc aldım. ama bu gecikme yüzünden cok stresim. cok sancım var. ama olamıyorum gibi. yarın tekrar test yapıcam sanırım
Bende ella kullandım 5 aralıkta.. yarın adet günüm ama hicbir belirtim yok

Merhaba, bu konu biraz eski fakat sizinle aynı durumdan muzdaribim şuan. Sizin sonucunuz ne oldu? Gerçekten çok korkuyorum ben de böyle okudum bir kaç sitede ve hiç hazır değilim acaba ben mi yanlış anladım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…