- 8 Haziran 2019
- 14
- 5
- 1
- 29
- Konu Sahibi Cansucan1905
-
Elbette işe yarar canım %99 garanti veriyor %1lik kesime denk gelmezsen.zaten ellanın amacı ovülasyon(yumurtlama) dönemini erteleyerek spermin yumurtayla temasını engellemek herkes yan etkilerini yaşayacak diye birşey de yok sakin ol psikolojik açıdan kendini var mı var mı diye tetiklemeHalen ella'nin yan etkisini gormedim beni korkutan iliski sonrasi gelen kahverengi akintiydi suan hicbiseyim yok. Adetime 4 gun var ama Ella acaba ise yaradimi yan etkisini yasamiyorum korkuyorum ya
Cok tesekkurler canim cok saolElbette işe yarar canım %99 garanti veriyor %1lik kesime denk gelmezsen.zaten ellanın amacı ovülasyon(yumurtlama) dönemini erteleyerek spermin yumurtayla temasını engellemek herkes yan etkilerini yaşayacak diye birşey de yok sakin ol psikolojik açıdan kendini var mı var mı diye tetikleme
Merhaba Kızlar, Yıllardır bir konuda örnek aldıgım bazen aradıgım sorulara cevap buldugum bu siteye ilk kez yazıyorum...Hiçbir şey olmaz canım boşuna kendine evham yapma,ella kahverengi lekelenme yapabiliyor regl öncesi yada başlangıcı ilacı zamanında almışsın problem yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?