Ella Hap kullandım lütfen yardım ?

Cansucan1905

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2019
14
5
1
29
Kizlar merhaba
Bundan 3 gun once iliskiye girdim partnerim bosalmadi ama iliskiden 2-3 saat sonra ve ertesi gun kahverengimsi biraz akinti oldu, 48.saatte ella hap kullandım. Bugun ellayi kullanali 1 gun oldu ama hicbi kanama agri vs yan etkisi gormedim. Bunlar normal mi ?
Ve adetime 1 hafta var , iliskiye girdigim gun yumurtlama donemim zayif gozukuyordu.. Yardimci olabilecek varmi tecrubesi olan cok korkuyorum suan akintim yok ( zevk suyu ve cikartirken sicrayabilcek spermden korkuyorum akintiyi gorunce )

Umarim dediginiz gibidir cok korkuyorum partnerimin aleti fazla kalın acaba bu yuzden dediginiz gibi zedelenme mi oldu sert gecti cunku ve ella hapin halen yan etkisini gormuyorum normal mi ?

Hiçbir şey olmaz canım boşuna kendine evham yapma,ella kahverengi lekelenme yapabiliyor regl öncesi yada başlangıcı ilacı zamanında almışsın problem yok

Halen ella'nin yan etkisini gormedim beni korkutan iliski sonrasi gelen kahverengi akintiydi suan hicbiseyim yok. Adetime 4 gun var ama Ella acaba ise yaradimi yan etkisini yasamiyorum korkuyorum ya

Halen ella'nin yan etkisini gormedim beni korkutan iliski sonrasi gelen kahverengi akintiydi suan hicbiseyim yok. Adetime 4 gun var ama Ella acaba ise yaradimi yan etkisini yasamiyorum korkuyorum ya
Elbette işe yarar canım %99 garanti veriyor %1lik kesime denk gelmezsen.zaten ellanın amacı ovülasyon(yumurtlama) dönemini erteleyerek spermin yumurtayla temasını engellemek herkes yan etkilerini yaşayacak diye birşey de yok sakin ol psikolojik açıdan kendini var mı var mı diye tetikleme

Cok tesekkurler canim cok saol

Adetimden 1 gun gecti halen olmadim ayrica hicbi ella hap etkisi gormedim cok korkuyorum

Ella çok fazla yan etki gösteren bir ilaç değil diğer ertesi gün hapları kullandıktan bir süre sonra kanama başlatırken ella aksine hep geciktirici etki sağladı bende . Korkmana gerek yok

bu hapların yat etkileri kişiye göre değişiklik gösterebilir bende mide bulantısı ağrı lekelenme yapmamıştı korkma ella gecikme yapabiliyor 10 gün falan
ilişkiden 10- 21 gün sonra kan testi yaptır için rahat eder

Adet olma tarihimden 3 gun gectikten sonra oldum. İlaci ictigim andan itibaren hicbi yan etki yasamadim, ilerde belki benim durumumda olan olursa ici rahat olsun herkese iyi gunler

Merhaba Kızlar, Yıllardır bir konuda örnek aldıgım bazen aradıgım sorulara cevap buldugum bu siteye ilk kez yazıyorum...
Oncelikle bundan 3 sene once kaza ilişki sonrası ella kullandım yaklasık 12 saat sonra ve hamile kaldım
Gecen ay 13 agustos regli bitinminden 1 gün sonra ilişkim oldu ve kondom yırtıldı 15 agustosta ella kullndım ve 27 agustosta regli oldum (1ellayı kullandıktan 12gün sonra )4-5 gün kadar 3 kere test yaptım negatif ama aynı duyguları , kasık , bel agrıları mide bulantısı ve göğüste hassasiyet vs hepsini yasıyorum suan reglime 5 gün var ve ben ellayı içeli 1 ay oldu cıldırıcagım inanın stresten panik atak geçirdim yaklasık 2 saat önce ..
Sormak istediğim .. Sizce bu belirtiler agrılar ellanın etkisi mi ? Ellanın yan etkisi 1 ay sürer mi ?Yoksa reglime 5 gün kaldıgı için mi ? Yoksa hamilemiyim ??? Negatif cıkan test sonucum vs dıs gebelik mi ??? Veya ella kullandıktan 12 gün sonraki regli sandığım şey yerleşme kanaması mı ??? Lütfen yardım edin ... evet doktora gidicem ama su geceyi bir atlatsam pzt gidiceğim

Hiçbir şey olmaz canım boşuna kendine evham yapma,ella kahverengi lekelenme yapabiliyor regl öncesi yada başlangıcı ilacı zamanında almışsın problem yok
Merhaba Kızlar, Yıllardır bir konuda örnek aldıgım bazen aradıgım sorulara cevap buldugum bu siteye ilk kez yazıyorum...
Oncelikle bundan 3 sene once kaza ilişki sonrası ella kullandım yaklasık 12 saat sonra ve hamile kaldım
Gecen ay 13 agustos regli bitinminden 1 gün sonra ilişkim oldu ve kondom yırtıldı 15 agustosta ella kullndım ve 27 agustosta regli oldum (1ellayı kullandıktan 12gün sonra )4-5 gün kadar 3 kere test yaptım negatif ama aynı duyguları , kasık , bel agrıları mide bulantısı ve göğüste hassasiyet vs hepsini yasıyorum suan reglime 5 gün var ve ben ellayı içeli 1 ay oldu cıldırıcagım inanın stresten panik atak geçirdim yaklasık 2 saat önce ..
Sormak istediğim .. Sizce bu belirtiler agrılar ellanın etkisi mi ? Ellanın yan etkisi 1 ay sürer mi ?Yoksa reglime 5 gün kaldıgı için mi ? Yoksa hamilemiyim ??? Negatif cıkan test sonucum vs dıs gebelik mi ??? Veya ella kullandıktan 12 gün sonraki regli sandığım şey yerleşme kanaması mı ??? Lütfen yardım edin ... evet doktora gidicem ama su geceyi bir atlatsam pzt gidiceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…