Ella ertesi gunu hapi

Smoother

zamanın en deli hanımefendisi :))
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2016
467
197
Bayanlar ben dun erkek arkadasimla iliskiye girdim gece aradan 14 saat gecti birazdan ella hapini yutucam fakat demin alkol kullandim bira bi soorun yaratir mi?

Ertesi gün hapını antibiyotiklerle, vitaminlerle ve alkolle etkileşimi yoktur. Bu ilaçlarla beraber ya da ilaçları içtikten sonra kullanılabilir.

Konu hakkında bilgim yoktu ama fazladan bilgi fazladan bilgidir . Google amcaya sorunca çıkan sonuç bu .

Ve fakat lakin .... Şimdi okudum ve gördüm ki ;

17 yaşında ... acelen nereye ?

Hayat senin hayatında ... senin bira sonrası ella konuşman için çok çok erken .

Antibiyotik kullanmiyorsan sorun olacagini düsünmüyorum. O ilacin paketinde birsey yazmiyor mu? Yada eczane de sor en iyisi

Ekşide okuduklarimdan sonra amacı sadece buraları karıştırmak olan konulara pek inanmıyorum

googlea alkollüyken ella kullanımı yazar yazmaz sonuç çıkıyor mesela, buraya konu açmanın manası ne?

yahu bir de cevap gelmiyor diye ikinci konuyu açmışsın. durup durup konu açacağına 2 saniye googleda arat inan çok daha kısa sürecek.

bak ben arattım. şöyle diyor,

Ella ilacın alkol ile aynı anda kullanılmaması gerekmektedir. İlacın kullanılmasından 1 saat yada 45 dakika öncesinde ve sonrasında alkol alınmaması tavsiye edilir.

Ağızlara biber, etlere cımbız geliyor geyik devam ederse.

Bayanlar ben dun erkek arkadasimla iliskiye girdim gece aradan 14 saat gecti birazdan ella hapini yutucam fakat demin alkol kullandim bira bi soorun yaratir mi?

________

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…