ella (ertesi günü hap) yumurtalama dönemi

merve_1313

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2025
2
0
1
21
merhaba korunmalı ilişki yaşadım fakat fazla kayganlaştırıcıdan dolayı prezervatif içimde kaldı boşalma dışarı olduğunu söyledi fakat emin de değil çünkü tam hissedemedik pozisyondan dolayı prezervatifi elimiz ile içinden çıkardık neyse yumurtalama dönemime denk gelmiş tam 4.günü bu gün hiç dikkat etmemiştim hap kullandım1 saat sonra ella hamilelik ihtimalim var mıdır ? internette yumurtlama döneminde işe yaramıyor yazdığını için buraya danışmak istedim

Regl oldunuzmu acaba bende sana benzer durum yaşadım bende çok stresliyim hapı içeli bir kaç gün oldu sadece karın ağrım var o kadar

Şöyle anlatayım ben 2 kere aralıkla içtim ilk içtiğim kanama yaptı fakat bira kaç gün sonra yine almak durumunda kaldım içtim ve kanamam olmadı henüz bu gün içtikten sonraki 3 günüm

Merhabalar ara kanama oldu mu sizde bsnde aynı durumdayım yumurtlama döneminde oldu bendeki iliskide
Ya birde ben yumurtlama döneminde olup olmadığımızda bilmiyorum kürtajdan sonra yaşadım bu durumu ve henüz adette olmadığım için yumurtlama günümü hesaplayamıyorum

Şöyle anlatayım ben 2 kere aralıkla içtim ilk içtiğim kanama yaptı fakat bira kaç gün sonra yine almak durumunda kaldım içtim ve kanamam olmadı henüz bu gün içtikten sonraki 3 günüm
Test yaptınız mı hiç benim daha regl günüme 13 gün var ilacı 3 gün önce içtim ilaç öncesi kasık ağrısı ve ilaç sonrası kasık ağrısı bir de hafif kanama oldu

test yapsamda pozitif çıkar hala genelliğim beta değeri sıfırlanmadı 3 hafta oluyor kürtaj olalı ve de 3 gün sonra ara kanama yapar normal için rahat olsun hamile değilsindir

ben bir kaç kez içmiştim bundan önce ara kanama oldu daha sonra regl olmuştum hiç stres yapma yarın 5 günüm birliktelik sonrası umarım spiral takarlar bir yerde okumuştum korunmasız ilişki sonrası ilk 5 gün içerisinde takılırsa gebeliği önler diye

Back
X