• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ella ertesi gün hapından sonra kanama acil bakın

melike ayvaz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2022
30
3
1
12 martta ertesi gün hapı kullandım. Hiçbir şekilde boşalma durumu yok. 17 sinde bir daha ilişki yaşadım ama içine boşalma durumu yine yok bu sefer hep almadım. 23 ünde 1 gün sürecek kadar açık pembe bir kan geldi. Ve durdu. Hamile olabilir miyim acaba? Sanmıyorum eşim kendimden çok emin ama içimde şüphe var. Ertesi gün hapından 10 gün sonra 1 günlük bir kanama normal mi?

Yani herşey olabilir ara kanama , adet haberci kanama , bazen enfeksiyondan da olabiliyor gebelikte genelde yerleşme kanaması adet dönemine denk gelir
Sizce yerleşme kanaması olabilir mi adetime daha 10 gün var eczane ara kanamadır dedi ama şüpheye düştüğümden beri sanki midemse bir şeyler varmış gibi hissediyprım ama imkansız gibi de çok dikkat ettik ella hapıda bu kadar etki yapar mı

Sizce yerleşme kanaması olabilir mi adetime daha 10 gün var eczane ara kanamadır dedi ama şüpheye düştüğümden beri sanki midemse bir şeyler varmış gibi hissediyprım ama imkansız gibi de çok dikkat ettik ella hapıda bu kadar etki yapar mı
Eğer duzenli adet oluyr saniz yumurtla günlerinde yumurta catladiginda da kanama olur ve yerleşme kanaması değildir

Bu arada bu söylediğiniz hap da adetin erken. Gelmesine sebep oluyor ve ara kanamaya sebep oluyor
Zaten ara kanama oluyormuş haptan sonra ama genede korktum 1 gün bir akıntı geldi. Sonrası hafif kahverengimsi bir şey ama az az. Eczanecide normal dedi gebelik olduğunu düşünmüyorum dedi. İnşaAllah öyledir. Psikolojikman sanki karnımda ağrıyor 2 günder beri şişlik var

Back