• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ella ertesi gün hapından sonra hamile kalan var mı???

GamzeCorekci

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2019
51
22
38
28
Kızlar merhaba🙃
Size bir sorum olacak 😊 ilişkiden sonra 1 saat içinde Ella hapı kullandım. Kullandıktan sonra 3 4 gün karın Şişliği karın ağrısı hafif mide bulantısı oldu. Ama sıkıntı şu ki tam da doğurganlık döneminin yüksek olduğu gün meydana gelmiş ilişki. Sizce hap işe yaramış mıdır? Bu durumu yaşayıp hala rağmen hamile kalan arkadaşlarım varsa eğer bilgilendirir misiniz sizde ne gibi belirtiler olmuştu 💁🏼‍♀️🙏🏻

Kızlar merhaba🙃
Size bir sorum olacak 😊 ilişkiden sonra 1 saat içinde Ella hapı kullandım. Kullandıktan sonra 3 4 gün karın Şişliği karın ağrısı hafif mide bulantısı oldu. Ama sıkıntı şu ki tam da doğurganlık döneminin yüksek olduğu gün meydana gelmiş ilişki. Sizce hap işe yaramış mıdır? Bu durumu yaşayıp hala rağmen hamile kalan arkadaşlarım varsa eğer bilgilendirir misiniz sizde ne gibi belirtiler olmuştu 💁🏼‍♀️🙏🏻
İilişkiden 24-72 saat içerisinde kullandıysanız %90 olmaz adetiniz gecikirse ancak belirtilere göre test yapabilirsiniz.mide bulantısı kusma ve şişkinlik hissi yaratabilir sonuç olarak hormanları tamamen değiştiren bir ilaç içtiniz

Selam🥰canim ❤🌸
Olabilir 😉 tabi ki😊
Gecikme 😋yasarsan 🙃 kan ver 💉
Reglime daha 1 hafta var aslında eşimle bir oğlumuz var 2.5 yaşında henüz küçük diye düşünmüyorduk o an hapı alıp içtim bir anda ama içmese miydim dedim sonradan ailemize bir minik daha katılsa fena olmaz gibi geldi düşününce hakkımızda hayırlısı olsun artık 🤭🥰💁🏼‍♀️

İilişkiden 24-72 saat içerisinde kullandıysanız %90 olmaz adetiniz gecikirse ancak belirtilere göre test yapabilirsiniz.mide bulantısı kusma ve şişkinlik hissi yaratabilir sonuç olarak hormanları tamamen değiştiren bir ilaç içtiniz
Evet yorumlar genelde bu şekilde ama hamile kalan da çok olmuş o yüzden benimle aynı durumu yaşayan var mı diye birde burdan sormak istedim 💁🏼‍♀️

Kızlar merhaba🙃
Benim bir tanidigim kaldi.Belirti olarak üsüme varmıs

Benim bir tanidigim kaldi.Belirti olarak üsüme varmıs
Yaa gerçekten mii benimde bir kaç gündür kasıklarımda bi batma gibi ağrı gibi bişeyler ve hafif bel ağrım var diğerlerinden farklı olarak ya hala ilacın etkisi ya psikolojik yada gerçekten bende de var minik bir civciv daha 🙈 🤭💁🏼‍♀️

Ella adinin yanindannbile gecmek istemiyorum agir bi ilacmis. Ama hemen icmissiniz kalma riski bence yok. Okdr guvenilirlogi olmasa yuzdelik verilmez diye dusunuyorumm. 3gun gecikti onun uzerine test yaptm negatif. Adetim baslamis bulundu

Yani vaktinde kullandığını söyleyip gebe kalanlara da tam olarak güvenmemek gerek bence , muallak konular belki korunuyordum ama gebe kaldım muhabbeti yapacak yanlışlıkla oldu dememek için.

İşin magazini bir yana istatistik sizden yana vaktinde kullanmışsınız, inşallah umduğunuz gibi olur :)

Merhaba peki döllenme gerçekleştiyse gebeliği engeller mi ?

Back