• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ella ertesi gün hapı?

Naturaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2017
4
1
1
Öncelikle merhaba bayanlar..Sizlere birşey danışmak istiyorum,birçok ella kullanan arkadaşlarımız olmuş ve paylaşımda bulunmuş bunların doğrultusunda konu açmak istedim.19 ocakta ella kullandım tabi bu süreçte lekelenmem ara sıra kanamam da oldu.Adetimide 23 Ocakta oldum,13.günümdeyim şaka gibi orası ayrı ironi.Ve gel gelelim sorun üstüne sorun yaratmama,bugünde ella kullanmak durumunda kaldım.Herkeste farklı döngü etki görülebilir fakat biraz rahata ermek için benim gibi durumda olan veya yardımcı olabilicek var mı? Çocuk sahibi olmak istemiyoruz.Aklımızda da ilişki yoktu birden gerçekleşti.(Boşalma olmadı zevk suyundan ötürü tedirginim) Daha bu regl bitmeden diğerini bekliyorum. :/
Teşekkür ederim.

Bende aralikli kanama olmadi herkezde olması gerekmiyormus ole yaziyor bazi stelerde.Merhaba bende ella kullandım erkek arkadaşım dusta gogsume bosaldi bnyo yprken kactigini düşündüm icin ella aldim adetime 13 gun var ilacida alali 10 gun oldu acayip sistim sivilce cikti suratımda akintimda var regl icin isaret sanirim ama hala korkuyorum sizce hamilelik soz konusu mu

Back