- 28 Mart 2016
- 7
- 1
- 1
- 30
- Konu Sahibi KubrAzraaa
-
kan testleri güvenilirdir içiniz rahat olsun strsten gecikmiştirArkadaşlar 6 Martta eşimle korunmalı bi şekilde birlikte olduk. Boşalmadan sonra prezervatifin çıktıgını fark ettik. İçime boşalmış oldu. 4 saat sonra Ella ertesigün hapı kullandım. 14martta adet görmem gerekirdi ama gecikti, Tarlusal adet söktürücü kullandım 2 gün sonra bıraktım. 9 gün sonra kan testi yaptırdım 0.15 negatif çıktı. Adet tarihim 14 gündür gecikti. Gebe olabilme ihtimalim var mı yardımcı olurmusunz?
Umarım öyledir. 15 aylık bebeğim var ve evliliğimizde pek sağlam gitmiyor. Çok sağolum :)kan testleri güvenilirdir içiniz rahat olsun strsten gecikmiştir
Rabbim gönlünüze göre versin inşaAllahUmarım öyledir. 15 aylık bebeğim var ve evliliğimizde pek sağlam gitmiyor. Çok sağolum :)
Sonucunuzu bizimlede paylaşırsanız çok sevinirim sizin için hayırlısı olur inşallahArkadaşlar 6 Martta eşimle korunmalı bi şekilde birlikte olduk. Boşalmadan sonra prezervatifin çıktıgını fark ettik. İçime boşalmış oldu. 4 saat sonra Ella ertesigün hapı kullandım. 14martta adet görmem gerekirdi ama gecikti, Tarlusal adet söktürücü kullandım 2 gün sonra bıraktım. 9 gün sonra kan testi yaptırdım 0.15 negatif çıktı. Adet tarihim 14 gündür gecikti. Gebe olabilme ihtimalim var mı yardımcı olurmusunz?
canım benim başımdan 3 kez geçti en sonra işte dün akşamdı sonra gene ella aldım bakalımSonucunuzu bizimlede paylaşırsanız çok sevinirim sizin için hayırlısı olur inşallah
Benim ilk kez oluyor zevk suyundan korktuğum için 12 saat sonra kullandım ama yinede endişeliyimcanım benim başımdan 3 kez geçti en sonra işte dün akşamdı sonra gene ella aldım bakalım
Daha dün oldu canimBenim ilk kez oluyor zevk suyundan korktuğum için 12 saat sonra kullandım ama yinede endişeliyimadetinizde gecikme yaşadınız mı
Ondan öncekilerde olmuş muyduDaha dün oldu canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?