Ella Ertesi Gün hapı

KubrAzraaa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Mart 2016
7
1
1
30
Arkadaşlar 6 Martta eşimle korunmalı bi şekilde birlikte olduk. Boşalmadan sonra prezervatifin çıktıgını fark ettik. İçime boşalmış oldu. 4 saat sonra Ella ertesigün hapı kullandım. 14martta adet görmem gerekirdi ama gecikti, Tarlusal adet söktürücü kullandım 2 gün sonra bıraktım. 9 gün sonra kan testi yaptırdım 0.15 negatif çıktı. Adet tarihim 14 gündür gecikti. Gebe olabilme ihtimalim var mı yardımcı olurmusunz?

Arkadaşlar 6 Martta eşimle korunmalı bi şekilde birlikte olduk. Boşalmadan sonra prezervatifin çıktıgını fark ettik. İçime boşalmış oldu. 4 saat sonra Ella ertesigün hapı kullandım. 14martta adet görmem gerekirdi ama gecikti, Tarlusal adet söktürücü kullandım 2 gün sonra bıraktım. 9 gün sonra kan testi yaptırdım 0.15 negatif çıktı. Adet tarihim 14 gündür gecikti. Gebe olabilme ihtimalim var mı yardımcı olurmusunz?
kan testleri güvenilirdir içiniz rahat olsun strsten gecikmiştir

merhaba hanımlar sormak istediğim bi konu var 24 şubatta korunmasız ilişkiye girdim hap kullanmadım 20 martta tekrar girdim 22 sinde ella kullandım 3 gün boyunca çok a kahverengi akıntı oldu hamile olma olasılığım var mı adetime 6 gün var

Meraba arkadaşlar ayın 29ünda erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla iliskiye girdik fakat içime boşalmadı göbeğime boşaldi biz genede korktuğumuz için iliskiden 20 saat sonra ella hapı kullandim tam da yumurtlama dönemimdi adet olmama daha 15 gün vardı 17 yaşındayim kan testide yaptiramadik biran önce olsun diye tarlusal kullanmaya basladim bugun 2. Gunu kullanmaya baslayali acaba hamile olabilirmiyim kan testide yaptiramiyorum yardim edin lutfen

Sonucunuzu bizimlede paylaşırsanız çok sevinirim sizin için hayırlısı olur inşallah

Arkadaşlar acil yardımınız gerek !!!!
12 temmuzda sevgilimle iliskiye girdik boşalmadı ama benim içim rahat etmedi ilaç aldık üstünden 4 saat geçti ve aldım ilacı neyse üstünden iki gun gecti yine bi iliskiye girdik kondom vardi bosalirken hem ciktim diyo ama sonra ustune cikmistim ustune bulastigini gorup indim ilaci 3 saat sonra aldim yine eczaci bisey olmaz dedi ben su zamana kadar hicbir yan etkisini gormedim kotu bi anlama gelmiyordur dimi hamile kalirmiyim bide midemdeki bi sorun icin doktora gidicez kan tahlili isterse onda cikarmi yada hamile kalma ihtimalim var mi acil cevap verin bilgili biriniz lutfen aileme soyleyemiyorum cok kotu durumdayim

selam kızlar geçen ay ella kullandım üzerine normal tarihinde normal süreçte reglimi gördüm üçüncü günü doğum kontrol hapı yasmin kullanmaya başladım bir hafta olacak başlayalı ama çok fena bulantı ve gögüs agrım var bu arada içim rahat etmedi gebelik testide yaptırdım negatif çıktı yasminden olabilir mi bulantı agrılar...DİLERİM ÖYLEDİR :(

Back