Ben dun kadin doguma gittim ultrason girdim hic bisey yok dedi kan ve idrarda verdim sadece iltihabım varmis sonuc olarak sukurler olsun bisey yok rahatladimOnu da denicem :))
Iki gündür azar azar kendini göstermeye başladı. Bende bir bayram havası :) iyice sökülsem rahatlicam. Ama şişkinliğim kalmadı pek. Ondan rahatım. Ama gelince de benden geriye bir şey kalmayacak gibime geliyor. Zaten normalde ağrılıydım. Şimdi bu durumdan iyice ağrı çekicem sanırım. Hayırlısı olsun diyorum :)Ben dun kadin doguma gittim ultrason girdim hic bisey yok dedi kan ve idrarda verdim sadece iltihabım varmis sonuc olarak sukurler olsun bisey yok rahatladim
Canım bende iki gündür ağrısız sızısız bir kanama var. Regl olmayı bir ay bekle. Benim de korkularım vardı. Ilk damlayı gördüm. Rahatladım. Ella yaparmış gecikmeyi. 4 ayrı çubuk test yaptım negatif. Beta hcg değerim 0.1. O sebepten biraz daha bekle. Içini ferah tutmak istiyorsan bi betq hcg testi yaptır. 5'in altında olan değerlerde gebelik olmuyor.Ben de muzdaribim bu konuda kisaca hikayemi anlatayim ocagin 17 si yada 20 si tam hatirlamiyorum regl oldum iliskiden 10 gun snra civari iliski oldu 8 aylikta bebegim var neyse kazara biraz icerde kaldi iliskiden 17 18 saat sonra ella kullandim subat gecti mart geldi hala regl olmadim 5 6 kez test yaptim negatif cikti vucudum sisti ama kani atamadim ilk bebegimide tedaviyle hamile kaldim buna ragmen hamile kalirsam sansima tukurcem ilacin etkisi cok agir eger pozitif olursa gebelik riski var bakalim sabirla bekliyorum
Ella gecikme yapıyor. Benim de hiç regl belirtilerim yoktu. Karnım şişlikten patlamak üzereydi. Bitki çaylarıyla rahatladım. Çubuk testler negatifse, biraz daha sabret canım. Içini de ferah tut. Stres de gecikme yapıyor. Emin olmak istuyorsan kan testi ile garanti sonuç alırsın. Her çubuk test doğruyu göstermiyor maalesef. Moralini bozmak değil ama yumurtlama gününse bir kan testi öneririm. Ella ile bir ay kadar bekliyorsun maalesef. Benim şu an, kahverengi ile karışık rengi ama ne bir ağrı ne bir sızı. Her bünyede farkli sonuçlar çıkarİyi günler arkadaşlar yumurtlama gününde ilişkim oldu prezervatifle ıcerde bosalma olmadı ama ben ella aldım 2gun sonra adetım 14gün gecikti bu 14gün içinde 5kere normal gebelık testı ve bı kere de prediktor early gebelık testı ıle test yaptım sonuc negatıf ancak hala adet olmadım. Bugunde yıne gebelık testı yaptım yıne negatıf hamıle olma ihtimalim varmı ? Hiç adet belirtim yok cevaplandırırsanız sevınırım
Merak ettıgım hadı bırı hatalı hadı ıkıncısıde hatalı yanı 6 gebelık testıde mı hatalı ben ondan seyapıyorum kan testı yaptırmak pek ıstemıyorum 23yasındayım ama evlı degılım o yuzden korkuyorum açıkçasıElla gecikme yapıyor. Benim de hiç regl belirtilerim yoktu. Karnım şişlikten patlamak üzereydi. Bitki çaylarıyla rahatladım. Çubuk testler negatifse, biraz daha sabret canım. Içini de ferah tut. Stres de gecikme yapıyor. Emin olmak istuyorsan kan testi ile garanti sonuç alırsın. Her çubuk test doğruyu göstermiyor maalesef. Moralini bozmak değil ama yumurtlama gününse bir kan testi öneririm. Ella ile bir ay kadar bekliyorsun maalesef. Benim şu an, kahverengi ile karışık rengi ama ne bir ağrı ne bir sızı. Her bünyede farkli sonuçlar çıkar
Medeni durumundan dolayi test yaptiramayacagini mi dusunuyorsun canim? Ozel hastanelere gidip yaptirabilirsin. Disaridan giris yaptiricam, sigortaya islenmesin dersin. Kimse fark etmez. Iki kere kan testi yaptirdim. Bekardim. Kimse de bana bir sey sormadi. Icini rahat tut. 6 test negatif sonuçsa bekleyeceksin o zaman, canım. Ama icini ferah tutmaya bak, yoksa stresten de gecikebilir.Merak ettıgım hadı bırı hatalı hadı ıkıncısıde hatalı yanı 6 gebelık testıde mı hatalı ben ondan seyapıyorum kan testı yaptırmak pek ıstemıyorum 23yasındayım ama evlı degılım o yuzden korkuyorum açıkçası
Çok teşekkür ederim gerçekten keske her ınsan boyle sorularımıza cevap verse yada anlayıslı olsa bugun bu kdr gecıkmenın ustune sabah ıdrarımla erken gebelık testı yaptım yıne negatıf eger olmazsam haftaya kan testı yapıcam cok sagol canımMedeni durumundan dolayi test yaptiramayacagini mi dusunuyorsun canim? Ozel hastanelere gidip yaptirabilirsin. Disaridan giris yaptiricam, sigortaya islenmesin dersin. Kimse fark etmez. Iki kere kan testi yaptirdim. Bekardim. Kimse de bana bir sey sormadi. Icini rahat tut. 6 test negatif sonuçsa bekleyeceksin o zaman, canım. Ama icini ferah tutmaya bak, yoksa stresten de gecikebilir.
Icini ferah tut canimÇok teşekkür ederim gerçekten keske her ınsan boyle sorularımıza cevap verse yada anlayıslı olsa bugun bu kdr gecıkmenın ustune sabah ıdrarımla erken gebelık testı yaptım yıne negatıf eger olmazsam haftaya kan testı yapıcam cok sagol canım
Bende ayni sekilde idrar testi yaptim iki kez negatifti sonra zaten hastalandim ama vucuduma baya zarar vermisim surekli agriyor yumurtaliklarim 'iye' hastaligim varmis megersi bosuna telas yaptim antibiyotik kullaniom rahatim sende bidaha yapmaIcini ferah tut canimrica ederim ne demek. Kimsenin seni yargilama hakki yok, o yuzden Kafani cok kurcalarsa hemen kan testi yaptir derim. Hastaneden hasteneye degisiyor fiyatlari ben 30 lira bayildim gecen ay, laf aramizda :))
Bundan snra zaten kullanmam bidaha çok teşekkürlerBende ayni sekilde idrar testi yaptim iki kez negatifti sonra zaten hastalandim ama vucuduma baya zarar vermisim surekli agriyor yumurtaliklarim 'iye' hastaligim varmis megersi bosuna telas yaptim antibiyotik kullaniom rahatim sende bidaha yapma
Icini ferah tut canimrica ederim ne demek. Kimsenin seni yargilama hakki yok, o yuzden Kafani cok kurcalarsa hemen kan testi yaptir derim. Hastaneden hasteneye degisiyor fiyatlari ben 30 lira bayildim gecen ay, laf aramizda :))
Bende ayni sekilde idrar testi yaptim iki kez negatifti sonra zaten hastalandim ama vucuduma baya zarar vermisim surekli agriyor yumurtaliklarim 'iye' hastaligim varmis megersi bosuna telas yaptim antibiyotik kullaniom rahatim sende bidaha yapma
Kizlar nisanlimla iliskiye girdik prezervatif kullandi sizce hamile olma durumu varmidir yani son dk cikardi prezervatifi ama uzakta bosaldi yinede bana gelmis olabilir mi ( totodan oldu hala kizim)Icini ferah tut canimrica ederim ne demek. Kimsenin seni yargilama hakki yok, o yuzden Kafani cok kurcalarsa hemen kan testi yaptir derim. Hastaneden hasteneye degisiyor fiyatlari ben 30 lira bayildim gecen ay, laf aramizda :))
Hadii gozun aydin :) reglin nasildi? Benim o kadar az ve agrisiz geldi ki, dedim bu ne bicim reglBu kadar gecıkmenın ardından sonunda adet oldum kızlar cok sagolun hersey ıcın bılgılendırmelerınız ıcın
Sana bulaşma olmadiysa korkma. Uzerine bosaldiysa kork. Ama buradan bi sorun cikacagini sanmiyorum canimKizlar nisanlimla iliskiye girdik prezervatif kullandi sizce hamile olma durumu varmidir yani son dk cikardi prezervatifi ama uzakta bosaldi yinede bana gelmis olabilir mi ( totodan oldu hala kizim)
Uzakta bosaldiSana bulaşma olmadiysa korkma. Uzerine bosaldiysa kork. Ama buradan bi sorun cikacagini sanmiyorum canim
Valla ayıptır soylemesı su gibi akıyor agrım her zamankı adet agrılarım benım zaten sancılı gecerdı bakalım bugun bı doktora gıttım kan tahlılı yaptırıp hormonlarıma baktırıcamHadii gozun aydin :) reglin nasildi? Benim o kadar az ve agrisiz geldi ki, dedim bu ne bicim regl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?