belirtileri nasıl oldu canım anlatırmısın lütfen senin cvbına çok ihtiyacım var özeldende yazabilirsn bende şuan aynı durumda olmktn korkuyorumbu hap hiç bir işe yaramadıgece şüpheli ilişkim olmuştu ertesi gün hemen içtim şuan hamileyim
keşke belirtilerini yazsaydın mesela kaç saat sonra aldın ilacı kahverengi akıntı oldumu çok çaresizm ya cvp versen çok sevinecemKızlar merhaba.. Olumsuz konusup sizi strese sokmak istemem ama ben ella kullanıp malesef hamile kalanlardanım :S yani cok benim gibi olan yoktur tabi ben yuzde birlik kısımdayım o da benim sansım ama dikkatli olmakta fdayda var.
Yardiminiza. Cok ama cok ihtiyacim var
gecen hafta 5 nisan sali gunu ilişki yasadim nisanlimla tam bosalma olmadi ama bi kisim akti ice emin olamadik 18 saat sonra Ella kullandim.
3 gun sonra camasirimda kahverengi lekeler oldu damla damla bugun devam edeli 4 gun oluyo bunun nedeni ne acaba ilactanmi yoksa yerlesme kanamasimi
18 nisanda adet olmam gerekiyor adetim gelirmi nedir bu kahverengi akan lutfen kullananlar bilenler yorum yapsin hamile kalma olasiligim varmi
konuyu başka bölümde açmıştım ama dogru bölüm burası heralde inşallah benide yanıtsız bırakmazsınız
peki 4 gündür gelen kahverengi kanama normalmidir canım şişkinlik var sanki adet olacakmışım gibi belirtiler bunlar normalmiilaç etkili. yine de gecikirse test yaptır burdan bişey demek doğru olmaz bilemeyiz.
ya böyle msjlar gördükçe aglayasım geliyor saçımı başımı yolacam ne oldu belirtisi nasıl dı anlatırmısınKızlar ben bu hapı ilişkinin ertesi günü kullandım hamile kaldım. Ck güvenmeyin.
peki 4 gündür gelen kahverengi kanama normalmidir canım şişkinlik var sanki adet olacakmışım gibi belirtiler bunlar normalmi
inşallah dedigin gibidir 6 gün bekleyecem nasıl geçecek bu günler hiç bilmiyorumilaç ara kanama yapıyor stres olduğun için daha cok gecikirsin zaten.
ilaç etkili ama %5-10 arası risk var her zaman
10 günden sonraki gecikmelerde test yaptır derim şahsi fikrim.
Canim.. Ben tabi biraz gec aldim 36 saat sonra yani ben netten hesaplayınca yumurtlama donemime denk geldiğini farkettim. Ustelik tam da o gunmus. Benden leke falan gelmedi valla once test yaptım reglim baya gecikti ki normalde hiç gecikmez ilk zamanlar negatif cıktı test bekledim bekledim hala regl olmadım sonrasında tekrar yaptım bu sefer ikinci cizgi silik cıktı. Dedim bole olmıcak kan testi yaptırdım orda zaten direk cıktı.keşke belirtilerini yazsaydın mesela kaç saat sonra aldın ilacı kahverengi akıntı oldumu çok çaresizm ya cvp versen çok sevinecem
hayırlı olsun analı babalı büyütsn ama ben hamile olmayım ya allaha yalvarıyorum kaç gündür uyku yok nette bakmadıgım site kalmadı evlide degilimCanim.. Ben tabi biraz gec aldim 36 saat sonra yani ben netten hesaplayınca yumurtlama donemime denk geldiğini farkettim. Ustelik tam da o gunmus. Benden leke falan gelmedi valla once test yaptım reglim baya gecikti ki normalde hiç gecikmez ilk zamanlar negatif cıktı test bekledim bekledim hala regl olmadım sonrasında tekrar yaptım bu sefer ikinci cizgi silik cıktı. Dedim bole olmıcak kan testi yaptırdım orda zaten direk cıktı.
Teşekkür ederim canım insallah ya bir problem olmaZ şu dönem hemen bitsin. Evet ilaç cok kuvvetliymiş çok büyük yan etkisi yaşamadım allahaşukür ama adet olmama 8gün var ama olucak gibi karın agrısı ve halsizlik oluyor ama yok bisey. Bende gerginlik,huzursuzluk ve uyku problemi yaptı. Kesinlikle adet gecikme stresi hepimizi bitiren bisey. Gecikme olursa kekik suyu tavsiyeni denicem. insallah sorunsuz cabucak şu dönem gecsin baska bişey istemiyorum valla aklimın hep köşesinde. desteğin icin tekrardan teşekkür ederimCanim hiç korkma ..pskolojik olarak da fiziksel olarak da yan etkileri var 30 gün adet gecikmesi kafayı yedirdi bana ama çok şükür iyiyim tarlusal aldim ama kullanmadım onun yerine bitkisel yolları denedim maydanoz kaynatım içtim kimyon. .. kekik. ..en etkili kekik oldu gecikme olursa da öyle yap bi şu bardağı su kaynat 2 çay kaşığı kekik at 10 dk demlendir iç günde 3 4 sefer yap herseferinde fazla olmamak şartıyla şeker at kan şekerini düşürüyor çünkü allah kolaylik versin ama korkma inan hiçbişey yoktur. .
Ya bende ayni seyi yasiyorum. Hamilelik testi yaptim evde negatifti ama alti gun gecikti. Ve kan testi yaptirorsam aileme gider diye ödum kopuyor ne yapacagimi bilemiyorum. Benim daha once hic gecikmedi ve bundan altiay once yine kullanmistim o zaman gecikme yapmamistiben de aynı durumdayım maalesef :/ ama test yaptırmaya korkuyorum bişey çıkar diye
Ya test yaptirdin mi... bende ailemin haberi olmayacagini bilsem hemen yaptiricamHala adet olmadım 1 ay olacak neredeyse. Annemin ısrarından dolayı 20 marta doktor randevusu aldım hormon testi için falan. Umarım doktor da annem de anlamaz durumumu. Bir de bende kist var zaten önceden adetlerim düzensizdi ondan da adet olmuyor olabilirim.
Merhaba. Bende bu ilac icin bir cok sitede arastirma yaptim. Ama istedigim cevabi bulamadim. Benim bu ilaci iknci kullanisim. Daha once bu kullandigimdan bes ay evvel almistim. Aldigim gun kanamam oldu. Sonra hemen durdu. Adetimde gecikme olmadi fakat bu ayin sekizinde yine kullanmak durumunda kaldim. Aslinda tedbir amacli kullandim. Prezervatof kullandik fakat iliski sonrasi yatakta sivi fark ettik. Ne olur ne olmaz diye kullandik. Ve adetim bes gun gecikti. Gecen ayin 20 sinde adet olmustum. Bir hafta suruyordu. Ve korkuyorum. Hamilelik testide uyguladim. Negatif cikti fakat adetimin bes gun gecikmesi normal gelmiyor bana. Cunku benim simdiye kadar adetim hic gecikmedi. Lutfen yardimci olun
Yirmo dort saat icinde aldim. Ve konuyu bastan sonu usenmeden saatkerce okudum. Herkesin yazdigini es gecmeden inceledom. Hamile kalanda olmus. Prezervatifte kullandik ama yatakta sivi gorunce suphelendik. Normalde gecen kullandigimda gecikmemisti. Su an gecikti. Ve hamilelik testinde negatif vikti. Kam testi yaptirmaya korkuyorum. Ailemin kulagina giderse eger hamile ciktigimda yani hayatum kayarGecikme yapabiliyor ..stresinde etkisi var tabi..kaç saat içinde aldın ilacı?bence çok güvenilir bir ilaç bana sorarsan ..
Yirmo dort saat icinde aldim. Ve konuyu bastan sonu usenmeden saatkerce okudum. Herkesin yazdigini es gecmeden inceledom. Hamile kalanda olmus. Prezervatifte kullandik ama yatakta sivi gorunce suphelendik. Normalde gecen kullandigimda gecikmemisti. Su an gecikti. Ve hamilelik testinde negatif vikti. Kam testi yaptirmaya korkuyorum. Ailemin kulagina giderse eger hamile ciktigimda yani hayatum kayar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?