- 8 Mart 2016
- 428
- 324
- 103
- 34
Bonny regl oldunmu ne alemdesin
Çok sevindim canım gözün aydın kurtuldun beklemektenSonunda bugun oldum
Arkadaşlar öncelikle merhaba; ella kullandım ve normalde hayatımda hiç bir zaman adet tarihim şaşmamıştı ve regli olmam gerekirken hamilemiyim korkusuna kapıldım forumdaki nerdeyse bütün mesajları okudum ve içim rahatladı :) eczaneden tarlusal diye adet söktürücü bir hap aldım hapı bıraktıktan 3-4 gün sonra regli oldum :) genel olarak sunu söyleyebilirim ella cok etkili bir ilaç adet gecikmesi yapıyor paniğe kapılmanıza gerek yok 10-12 gün sonra regli oldum korkacak hiç bişey yok gönül rahatlığıyla için sonra regli gecikmesi yasadıgınızda tarlusal için bekleyin diyorum :)
Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. Korunmasız tam bir cinsel ilişki yaşadık o anda condom yoktu bulamadıkta. Sevgilim içime boşalmadı hatta baya dikkatli davrandı dışarı boşaldı ancak zevk suyunda meni olabileceğinden şüphe ettiğimiz için ertesi gün ilişkiye girdiğimiz saat 24 veya 26 saat sonra Ella 30 MG kullanmamı söyledi aldı geldi bitane (52.5 TL) hemen kullandım ancak herhangi bir yan etkisini yaşamadım. Mart 9'da adetim başlamıştı. 22 Mart tarihinde de ilişkiye girdik.. İçimde bir kurt resmen beni kemiriyor ne yapacağımı bilmiyorum sevgilim benden daha endişeli oda beni düşünüyor. Sizce hamile kalma olasılığım nedir? Ne yapmam lazım?
Çok teşekkür ederim ama halen içimde şüphe var acaba ne olacak diye. Halsizlik uykuya düşkünlük ve aşırı yemek isteğim var bu kadar kısa sürede böyle belirtiler olur mu?endişe etmeyin bence herhangi bir gebelik söz konusu değil. ayrıca boşalma olmadığı halde yine de bu tür hapların alınması sağlıklı değil. adet gecikmesi yapabilir korkmayın.15-20 günü aşan gecikmelerde mutlaka kan testi ve ultrason muayenesi tavsiye ederim.
Çok teşekkür ederim ama halen içimde şüphe var acaba ne olacak diye. Halsizlik uykuya düşkünlük ve aşırı yemek isteğim var bu kadar kısa sürede böyle belirtiler olur mu?
Yumurtlama dönemim falan olabilir diye korkuyorum.
Adetin 30 gün geciktigini söyleyen bayan elladan sonra hiç mi kanama olmadı yoksa adet düzeni mi bozuldu test yaptınız mı yoksa direkt olarak adet söktürücü mu aldınız gebeysek düşük olmaz mı o haplarla daha tehlikeli değil mi yaa çok kötü bozuldu pskolojim
Çok sağolun inşallah öyle bişey yoktur yaamerhaba. elladan sonra hiç ara kanama ve belirti olmadı bende gebelikten şüphelendim normalde erken ve tam gününde oluyordu reglim bu sefer beni de endişelendirdi. önce evde idrar testi yaptım negatif 1 hafta bekledim yine olmadım kan testi yaptırdım o da negatif çıktı. içim rahatlamıştı fakat neden olmadığım konusunda da meraklarım oldu. sonra ultrason muayenesine gittim doktor herşeyin normal olduğunu gecikmenin hapın etkisi olduğunu söyledi. adet olmam için de tarlusal verdi kullandım ve 10. günde regl oldum. çok ağrılı ve yoğundu. bence endişe etmeyin zaten boşalma olmadan yine de kullanmışsınız. yaşanan gecikme sadece hapın etkisi ve strese bağlı. ama mutlaka 10-15 gün gecikmeden sonra kan testi yaptırın
Yumurtlama donemimdi tekrar ilişki falan oldu zevk suyundan supheleniyorum sistim resmen hamile modundayimÇok sağolun inşallah öyle bişey yoktur yaa
Canim hiç korkma ..pskolojik olarak da fiziksel olarak da yan etkileri var 30 gün adet gecikmesi kafayı yedirdi bana ama çok şükür iyiyim tarlusal aldim ama kullanmadım onun yerine bitkisel yolları denedim maydanoz kaynatım içtim kimyon. .. kekik. ..en etkili kekik oldu gecikme olursa da öyle yap bi şu bardağı su kaynat 2 çay kaşığı kekik at 10 dk demlendir iç günde 3 4 sefer yap herseferinde fazla olmamak şartıyla şeker at kan şekerini düşürüyor çünkü allah kolaylik versin ama korkma inan hiçbişey yoktur. .Cevap yazdıgın icin çok tesekkür ederim. Evet böyle ilaçları kullanma taraftarı hiç degildim.Dedigin gibi menstrual döngüyu bozuyorlar.Bende Erkek arkadaşım ısrarı ile içtim. Umarım çok yan etki yaşamam. Evet içime bosalmadı da ama icimizde ufak bi suphe oluştu her ihtimale karsi ictim. Aynen ihtimalleri çürütelim dedik de yine insan korkuyor işte. Insallah cok uzun süreli gecikme yaşamam ya o stres insani berbat ediyoraman aman o duruma kalmadan adet olurum insallah. Bisey olursa yine danısırım sizlere.tekrardan teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?