• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ella ertesi gün hapı

Melisaa1993

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2020
32
1
1
26
Merhaba arkadaşlar panik atağım ve anksiyete bozukluğum var bu dönemde kendime hiç sahip olamıyorım lütfen yardımcı olur musunuz kafama çok takıyorum Adetime 1 hafta kala ilişkiye girdim çok dikkatliyim korunma konusunda panik yapıyorum prezervatif yırtıldı 1 saat sonra ella içtim adetim 3 buçuk hafta kadar gecikme ile oldu üstüne görme durumu korkutuyor şimdide bilgisi olan arkadaşlarım yardımcı olur musunuz ?

Merhaba arkadaşlar panik atağım ve anksiyete bozukluğum var bu dönemde kendime hiç sahip olamıyorım lütfen yardımcı olur musunuz kafama çok takıyorum Adetime 1 hafta kala ilişkiye girdim çok dikkatliyim korunma konusunda panik yapıyorum prezervatif yırtıldı 1 saat sonra ella içtim adetim 3 buçuk hafta kadar gecikme ile oldu üstüne görme durumu korkutuyor şimdide bilgisi olan arkadaşlarım yardımcı olur musunuz ?
Adet oldunuz yanı normal kanama seklınde mıydı lekelenme seklınde mi

Adet şeklinde kanamaydı 4 gün sürdü üstüne görme durumu ilişkiden 1 ay sonra ortaya çıkma durumu var mı ki ?

Ella ile hamile kalmaniz cok zor. Cok cok dusuk bir ihtimal yok denecek kadar az. Hayatimda 2 kere kullanmak sorunda kaldim hic de sorun cikmadi. Gecikme haptan kaynaklanmis olabilir sonucta hormonlarla oynuyor.

Ella ile hamile kalmaniz cok zor. Cok cok dusuk bir ihtimal yok denecek kadar az. Hayatimda 2 kere kullanmak sorunda kaldim hic de sorun cikmadi. Gecikme haptan kaynaklanmis olabilir sonucta hormonlarla oynuyor.
İçime su serptiniz çok teşekkür ediyorum bende adet oldum 27 gün gecikmeyle çevremdeki insanlar üstüne görme durumu olmasın diye kuşkuya düşürüyor daralıyorum o yüzden

Benim de 1 ay gecikmişti o haplarvçok aşırı hormon yüklüyor merak etmeyin olursunuz inşallah

İlişkinin üstünden 2 buçuk ay geçti hamile olmuş olsam belli olur muydu şimdiye kadar çok kuruntuyum ve hiç test yapmadım

Back