- 30 Mart 2020
- 26
- 5
- 1
- 28
- Konu Sahibi Sadece anonim
Arkadaşlar ertesi gün hapı kullandıktan sonra regliniz kaç gün gecikti hamile kalan var mı bilgilendirir misiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
9 martta kullandım bende ilişkiden 2 saat sonra su an adetime 2 gun var bakalım bekliyorum ne zaman olucam cok gergin ve stresliyim ben deArkadaşlar ertesi gün hapı kullandıktan sonra regliniz kaç gün gecikti hamile kalan var mı bilgilendirir misiniz
Bir kere kullandım ve bir daha kullanmam ama hamileliği kesin olarak önlüyor muHamilelik riski ilişkinin üzerinden ne kadar zaman sonra içtiğinize göre değişir. Kimi hiç gecikmez kimi iki haftaya gecikir hatta o ay hiç olmayıp bir sonraki ay zamanında olur. 6 aydan kısa süre aralıklarla ve yılda 2 kereden fazla kullanılmaması önerilir. Daha sık kullandıysanız ciddi sorunlara yol açıp çok daha uzun süre gecikmenize sebep olabilir. Ben de bir kere kullanmıştım, bir hafta geciktim.
Lütfen bana da bildirir misiniz gecikme yaşadınız mı9 martta kullandım bende ilişkiden 2 saat sonra su an adetime 2 gun var bakalım bekliyorum ne zaman olucam cok gergin ve stresliyim ben de
10 saat sonra içtim büyük ihtimalleHamilelik riski ilişkinin üzerinden ne kadar zaman sonra içtiğinize göre değişir. Kimi hiç gecikmez kimi iki haftaya gecikir hatta o ay hiç olmayıp bir sonraki ay zamanında olur. 6 aydan kısa süre aralıklarla ve yılda 2 kereden fazla kullanılmaması önerilir. Daha sık kullandıysanız ciddi sorunlara yol açıp çok daha uzun süre gecikmenize sebep olabilir. Ben de bir kere kullanmıştım, bir hafta geciktim.
Bir kere kullandım ve bir daha kullanmam ama hamileliği kesin olarak önlüyor mu
Teşekkür ederim hamilelik testi yaptım negatif çıktıHiçbir yöntem %100 değil maalesef. Kesin diyemem. Ama erken içerek etkisini korumasını sağlamışsınız. 72 saate kadar içilebiliyor.
Ne kadar geçmişti ilişkinin üzerinden?Teşekkür ederim hamilelik testi yaptım negatif çıktı
11 saat falan geçmiştiNe kadar geçmişti ilişkinin üzerinden?
Yok hayır testi yaptığınızda ilişkinin üzerinden ne kadar geçmişti?11 saat falan geçmişti
15 14 gün geçmiştiYok hayır testi yaptığınızda ilişkinin üzerinden ne kadar geçmişti?
Negatif sonuca güvenebilirsiniz o zaman, bir haftadan itibaren bir şey varsa pozitif çıkmaya başlıyor.15 14 gün geçmişti
Ben yine emin olmak için bir kere daha yapmak istiyorum genelde reglinin gecikmesinden 2 hafta sonra deneyin diyorlar bir kaç gün sonra tekrar denemeyi düşünüyorumNegatif sonuca güvenebilirsiniz o zaman, bir haftadan itibaren bir şey varsa pozitif çıkmaya başlıyor.
Merhaba canım, Ertesi gün hapını adet döngünün hangi döneminde aldığınıza göre adet erken veya geç gelebilir. Eğer 7 günden fazla adetin gecikirse gebelik testi yaptırmanı öneririm.Arkadaşlar ertesi gün hapı kullandıktan sonra regliniz kaç gün gecikti hamile kalan var mı bilgilendirir misiniz
15 gün gecikti 2 kere test yaptım ikisi de negatif çıktıMerhaba canım, Ertesi gün hapını adet döngünün hangi döneminde aldığınıza göre adet erken veya geç gelebilir. Eğer 7 günden fazla adetin gecikirse gebelik testi yaptırmanı öneririm.
Bende hapdan sonra üç gün kanamam oldu ama normal adet kanaması değildi. Yinede test aldım. Rabbim olmayanlara versn zaten iki çocuğum var. İkincide sezeryan dahaBence hiç endişelenme hapı içtikten 38 gün sonra regli oldum ve reglin 1 hafta geçildiğinde test yapsan doğru sonuç verebilir diye biliyorum