ella ertesi gün hapı ve hamilelik...acil bakabilir misiniz arkadaşlar:((

nnrryy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2007
33
0
37
selam arkadaşlar uzunca bi zamandır foruma girmiyordum sitede konumla ilgili bir çok mesaj okudum ama yine de tatmin olamadım,,adetimin başladığı günden 9 gün sonra eşimle korunarak ilişkiye girdim yalnız o kadar dikkat etmemize rağmen bi aksilik oldu ve prezervatif içimde kaldı eşimde içime boşaldı farkettiğimizde hemen geri çekildik ve ilişkiden 10 saat sonra ella ertesi gün hapı içtim..Merak ettiğim nokta şu ki hapı içeli bugün 11 gün oluyor ben de erken kanama gibi bi belirti olmadı,, sanırım adetime de 10 gün var..gögüslerimde bi şişkinlik hissediyorum dünden beri baya irileşti test yaptırmaya da korkuyorum şu an acayip tedirginim daha yeni evliyim hamilelik düşünmüyorum bir de kendi adıma bi özeleştiri yapacak olursam bu yumurtlama dönemi hesaplamayı da bilmiyordum açıkçası sizce hapı kullanmama rağmen hamile kalmış olabilir miyim??bilgi sahibi arkadaşlardan yardım bekliyorum..hayırlı günler dilerim..

72 saat içerisinde kullanmış olduğunuzdan dolayı hap etkisi gösterecektir. Zaten onun dışında da adet döndünüz eğer kısa değilse 9.gün yumurtlama dönemi için erken sayılır. bende kullanmıştım bu hapı benimde kanama gibi bir durum olmamıştı.ama adetim 2 gün gecikmişti

Bende de kanama olmamıştı. Üstünden cok zaman geçirmeden içtiğiniz için sanmıyorum hamile kalacağınızı.

hapı içtikten sonra deyim yerindeyse kendimi dinlemeye başladım hiç bir belirti olmadı sadece bi iki gündür gögüslerim şişkin.normalde adet olmadan bir hafta önce şişerdi aslında ama burdaki yorumlarda gebeliğin en erken belirtisi gögüs hassasiyeti diyor..

Belirti falan öyle hemen çıkmıyor sen psikolojik olarak gerginlikten oraya yormuşsun :) için rahat olsun, gününde regl olman muhtemel. Bana öyle olmuştu kullandığımda

Merhabalar benimde bir sorum olacak 27 ağustos son adet tarihimdi 8 eylülde korunmasız bir ilişki yaşadım ve hemen ilişkiden 1 saat sonra ella aldım çünkü partnerim içime boşalıp boşalmadığından emin değil. Vajinanın üzerine boşaldım diyor ama yinede korkuyoruz, adet periyodum 30 günlük böylece yumurtlama tarihim 16.gün oluyor bir terslik olur mu acaba?

Bakireyim adetin bitiniminden 5 gün sonra sürtünme ile dışarı boşalma oldu, yıkadığım ama unutarak elime gelen spermle vajinayı yıkadım sonra wc gittim. Adet sonrası yumurtlama dönemi olduğu için her ihtimale karşı 4 gün sonra (72 saat içşnde) ella kullandım gebe olabilir mi ve diğer her hangi bir günlerde kist vs kontrolü için doktor kontrolüne gittiğimde ella kullandığımı söylemem gerekir mi

Valla canım hamile kalmak o kadar kolay değil. Biz 8 aydır neler neler yaptık anca tutturabildik. Hamile olduğunu sanmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…