Ella ertesi gün hapı ve adet gecikmesi

xZyrax

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2015
533
404
103
İyi günler hanımlar , 2 aydır evliyim eşliyimle korunma konusunda bir türlü düzen tutturamadık yaşadığımız kafa karışıklıklarından dolayı da bir ayda 2 kere Ella hap kullanmak zorunda kaldım bu ay 4 ünde adetim gelmesi gerekirken gelmedi :( dün bir test yaptım negatif çıktı bugün sabah yaptım yine negatif çıktı gebelik gibi bişey söz konusu olabilir mi ?? Şu an için hiç istemiyoruz yeni evliyiz

Kan testi yaptir ne olur ne olmaz. Bir ayda iki kere kullanmak çok tehlikeli ya naptin bütün hormonlarin alt üst olmuştur o yuzden adetin gecikmistir muhtemelen..
Bi kadın doğum uzmanina gidip dogru düzgün korunma yöntemi seçin kendinize en kısa zamanda...

Bir ayda iki defa Ella kullanmak oldukça zararlı okumadınız mı ? Muhtelemen haptan kaynaklı gecikme yaşıyorsunuz... Doktora gidin suphenizi anlatın kan testi yapılsın eğer yoksa da adet söktürücü verir zaten ...
Ayrıca kondom ile korunun...

Bir ayda iki defa Ella kullanmak oldukça zararlı okumadınız mı ? Muhtelemen haptan kaynaklı gecikme yaşıyorsunuz... Doktora gidin suphenizi anlatın kan testi yapılsın eğer yoksa da adet söktürücü verir zaten ...
Ayrıca kondom ile korunun...
Eşim takmayacağım diye inatlaşıyor hiç beni düşünmüyor ne haldeyim ne yediğimden ne içtiğimden zevk alıyorum şu anda hiç hazır değilim bu duruma :(

Eşim takmayacağım diye inatlaşıyor hiç beni düşünmüyor ne haldeyim ne yediğimden ne içtiğimden zevk alıyorum şu anda hiç hazır değilim bu duruma :KK43:

En azindan doğum kontrol hapi kullansan ya ella dan bin kat iyidir

Ella ve doktor Hakkı'nda arkadaşlar yazmışlar zaten

Ama adetiniz 4 imiş bugün 6 yani iki gün gecikme olağan

Ramazan, Bayram vs girdi araya birden sıcak oldu vs vs vücudun düzeni bozuluyor iki de ella eklenmiş üstüne de ayyy hamile kalır mıyım korkusu gecikme olağan

Gidin doktora önersin korunma yöntemi

Eşim takmayacağım diye inatlaşıyor hiç beni düşünmüyor ne haldeyim ne yediğimden ne içtiğimden zevk alıyorum şu anda hiç hazır değilim bu duruma :KK43:
Neden takmıyor ? O zaman sizde yatağına girmeyin nedir bu saçmalık ? Ya da siz doğum kontrol hapı kullanın doktorunuza danışarak ya da aylık iğneler... Doktora gidip durumu anlatın o size uygun bir korunma yöntemi mutlaka önerir zaten

Ella ve doktor Hakkı'nda arkadaşlar yazmışlar zaten

Ama adetiniz 4 imiş bugün 6 yani iki gün gecikme olağan

Ramazan, Bayram vs girdi araya birden sıcak oldu vs vs vücudun düzeni bozuluyor iki de ella eklenmiş üstüne de ayyy hamile kalır mıyım korkusu gecikme olağan

Gidin doktora önersin korunma yöntemi
İnşallah ya çünkü hiç hazır değilim :( kan testi nasıl oluyor acıtıyor mu ben iğneye dayanamıyorum ya

hamile değilsinizdir.
ertesi gün hapı kullanmak yerine doğum kontrol hapı kullanın, daha az zarar görürsünüz. 1-2 yıl kullanmakla bir şey olmaz.

Bu kadar hormonlarınız alt üst olmuşken zaten hamile kalamazsınız da, doktora mutlaka gidin

Haptan dolayi gecikmis olabilir.evlisin eşin kondom kullanmiyor bebek istemiyorsun dogum kontrol yontemi olarak ertesi gun hapi kullaniyorsun olacak iş mi?madem dogum kontrok hapi kullan daha mantikli

ella gerçekten çok bilinçli kullanılması gereken ilaçtır. hop allah kaza oldu ella alayımla olmaz bu iş. yılda 2-3 kez kullanılır aksi takdirde çocuk düşünürken sıkıntı yaşayabilirsiniz. siz genede bi kan testi verin ama doktorunuzlada bu konuyu konuşun.

Şişliğim var sivilcelerim çıktı iki tane alnımda akıntım azaldı hep adet dönemimden önce bu belirtiler olur ama yok 3 gündür gelmiyor :( Gebelik değildir diye düşünüyorum ama kesin hormonlarım alt üst oldu cinsellikten soğudum :/

Back