ELLA ERTESİ GUN HAPİ-VANİNAL MANTAR-GYNELLE DRAJE konuda bilgisi olan yada yasayan biri?

Yesilgozlukumral

Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2015
5
0
27
Simdi öncelikle partnerimle korunmasiz iliski sonrasinda ertesi gun hapi aldim ardindan 1 hafta gecti ve yumurtlama gunumdu tekrar iliskiye girdik ve tekrar ertesi gun hapi almak zorunda kaldim devaminda mantar enfeksiyonuna yakalandim. Doktora gittim 2 fitil ve 1 krem verdi fitiller bitti kremi hala kullaniyorum. Birde GYNELLE draje diye bir dogum kontrol hapi verdi onuda kullanmaya baslayali 3 gun falan oluyor. Tabi o sirada benim vajinamda bi et parcasi vardi kucuktu ben onu mantardan oldu zannediyodum sonra gececek diye bekliyodum ama onun boyu uzamis ve cevrede de kucuk kucuk etler var ayni et beni gibi ama yuvarlak degil ince uzun etler. Yani ben hic bisey bilmiyorum bu konuda ve cok endiseleniyorum. Sunuda belirteyim ben mantar olduktan sonra birdaha iliskiye girmedik. Bu etler neden cikiyor peki? Ve hpv virusu falan diyolar korkuyorum?

HPV https://www.kadinlarkulubu.com/foru...al-sigiller-hpv-human-papilloma-virus.138541/ ARKADAŞLAR BU LİNKTEKİ FORUMU TAKİP EDİN BÜTÜN SORULARINIZIN CEVABI BURADA HPV ARTIK BİTTİ ÇÜNKÜ GEÇEN SENEKİ DÜNYA GENELİNDE YAPILAN JİNEKOLOJİ KONGRESİNDE HİV YANİ AİDS HASTALIĞININ VİRÜSÜ İÇİN YAPILAN ÇALIŞMALARDA MANTAR ÖZÜTLERİNİN TEDAVİSİ DENENİRKEN BU ÖZÜTÜN HPVYİ SİLDİĞİNİ TESADÜFEN KEŞFEDİYORLAR BU DA AHCC VE CORİOLUS MRL 4 SENEDİR BU ÇALIŞMAYI SÜRDÜRÜYORLAR İLAÇ OLARAK ÇIKMASI İÇİN 5 SENE GEÇMESİ GEREKİYOR(BİZZAT DOKTORUMUN BİLGİSİ KONGRE DÖNÜŞÜNDE KONUŞTUK!) YANİ İLACINA 1 SENE KALDI ÇALIŞMAYI YÜRÜTEN MYCOLOGY RESEARCH LABARATUVARLARI TÜRKİYEDE YOK İLAC ÇIKMADAN İLACIN DAHA GÜÇSÜZ BİTKİSEL VERSİYONUNU ÇIKARDILAR CORİOLUS MRL 500 MG GÜNDE 6 TANE KULLANILIYOR 6 AY RİSKLİ TİPLİYSE 1 YIL KULLANIYOSUNUZ YA SMEAR TEMİZ GELİYOR YA DA %95 ORANINDA BÜTÜN TİPLERİ ÖLDÜRÜYOR FOLİK ASİTLE KULLANILDIGINDA ETKİSİ ARTMIŞ YAPILAN CALISMALARI İNCELEYİN ÜZÜLMEYİN GÖZÜMÜZ AYDIN TANIDIĞI OLAN CORİOLUS MRLYİ YURTDIŞINDAN GETİRTSİN KULLANDIKTAN SONRA TEKRAR SMEAR ALDIRSIN !!!!!!!

Moral bozmak istemem ama Bu ilaç endustrisi hiç bir hastalığın tedavisini buldurmaz sacmasapan bir vajinal mantarı tedavi edemiyorlar milyonlarca lira dokuyor kadınlar ilaçlara yok efendim bir günlük kullanim yetiyormus bir tane kadin görmedim şu forumda kullandim gecti diyen.

X