Ella Ertesi Gün Hapı Sonrası Kanama

Hatun40

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2017
11
0
1
33
Arkadaslar evliyim ve ertesi gun hapı kullanmak zorunda kaldim.Kullandıktan 4 gun sonra kanamam oldu ve kasıklarımda agrı var hamile kalmaktan korkuyorum bu kanama hamile kaldigima isaret midir? Bilgi verirseniz sevinirim

Hamile kalip kalmadigini elbette bilemeyiz ama bu haplarin yan etkisinin ara kanamaya yol acmak oldugunu duymustum.

Cok endiseleniyorum kimi yerde hamile kaldiginizin isaretidir diye yaziyordu iyice alt ust oldum

Acipe gidip bi sorun o halde belki de düşük yapmaniza neden olmuştur

Allah bağışlasin çok minikler daha hamile bile olsaniz ella dan sonra kanama olduysa düsüktür diye düşünüyorum ama bi acile gidin ihmal etmeyin

Ella dan sonra emzirmemek gerekiyor emzirdiniz mi bebeğinizi

Bebegim emmiyor maalesef premature dogdugu icin sıkıntılı dönem gecirdik.

Kanama olması normal. Zaten amaç bu. Ella içince sana adet gördürüyor. Hamile kalmayı önlemek için.

Canim endiselenmeye gerek yok..Olabilir bu tarz durumlar.hic sanmıyorum hamile olduğunu.yalniz ertesi gün hapı doğum kontrol yöntemi değil cnm baya bir bunyeyi bozuyor.baska yöntem bul

İki tane küçücük çocuğunuz varken niye normal yöntemlerle korunmuyorsunuz? Çok mu zor bişey bu?

Ben hiç kullanmadım ama şey diye duydum, eğer kanama olduysa olası bir hamilelik sonlandırılmış eğer kanama olmazsa zaten gebelik yokmuş.

Yan etkilerini okumadiginiz ilaclari neden kullaniyorsunuz ? Bu konuda acayip takintiliyim.. acile gidin hic beklemeden.. yan etki yapmis iste..

bu ilacı icenlerin %50 sinde kanama yapacağı yazıyor zaten prospektüsünde.
içmeden okusaydiniz boşuna endiselenmezdiniz.
ben iki kere kullanmak zorunda kaldım birinde kanama yaptı 3 gün sonra birinde yapmadı.
bunun hamilelik belirtisiyle ilgisi yok.ilacın bir yan etkisi sadece.
hamile olup olmadığınızı anlamak için bir kaç hafta bekleyin.ilacın vücutta oluşturduğu etkiyle bu ay muhtemelen adetiniz düzensiz olabilir.
erken aldıysanız yüksek bir koruma sağlıyor.
umarım gönlünüze göre olur
.geçmiş olsun..

İlişkiden en geç 72 saat sonra kullandıysanız yüksek ihtimal gebeliği engeller ara kanamada yan etkisi malesef bende bir kere kullanmıştım ve ara kanamam oldu sonraki adetimde düzensiz olmuştu

46 saat sonrasinda kullanmistim suanda tarlusal adet sokturucu kullaniyorum onler mi gebeligi

72 saati geçmemiş kullanma zamanınız büyük ihtimal korur

İlacin yan etkisi o zaten kanama yapar hamile değilsindir endiselenmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…