- 27 Kasım 2012
- 138
- 3
- 96
- Konu Sahibi melekbal123
Ella hap adet bittikten 3gun sonra kullanilip hamile kalinirmi? 15 gun sonra kahverengi akinti yaparmiiii ???Kullanan yada bilgisi olann varmiii?????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim gorumcem ertesi gun hapi kullandigi halde hamile kaldi.iliskiden sonra ne kdr gec alinirsa hap o kdr etkisini kaybediyor.ama hangi ertesi gun hapini kullandi adini bilmiyorum.Ella hap adet bittikten 3gun sonra kullanilip hamile kalinirmi? 15 gun sonra kahverengi akinti yaparmiiii ???Kullanan yada bilgisi olann varmiii?????
Ertesi gun icebilirsiniz tabi ki ama benim bildigim ne kdr erken icilirse o kdr etkili oldugu.zorda kalinca elbette icin etkilidir ama %100 guvenmek yanlis olur.Ertesi gün hapı adı üstünde değilmi ertesi gün içilmesi gerekmiyormu
Yani bende onu demek istedim aslında canım en kötü ertesi gün, reglinin bilmem kaçıncı günü değildir heraldeErtesi gun icebilirsiniz tabi ki ama benim bildigim ne kdr erken icilirse o kdr etkili oldugu.zorda kalinca elbette icin etkilidir ama %100 guvenmek yanlis olur.
Sanirim regli zamani birlikte olmuslar ben oyle anladim.eger regliye kadar bekle diyse ohoooo hayirli olsun deriz bitek.Yani bende onu demek istedim aslında canım en kötü ertesi gün, reglinin bilmem kaçıncı günü değildir heralde
Regliykenmi o zaman zaten olma ihtimali olmaz kanama olduğundan ama hiç hijjenik değil yaa Allah analı babalı büyütsün ne diyekSanirim regli zamani birlikte olmuslar ben oyle anladim.eger regliye kadar bekle diyse ohoooo hayirli olsun deriz bitek.
Regliykenmi o zaman zaten olma ihtimali olmaz kanama olduğundan ama hiç hijjenik değil yaa Allah analı babalı büyütsün ne diyek
kahverengi akinti hemde 15 gun sonra biraz dikkat cekici bi belirti yerlesme lekelenmesi de olabilir.Ella hap adet bittikten 3gun sonra kullanilip hamile kalinirmi? 15 gun sonra kahverengi akinti yaparmiiii ???Kullanan yada bilgisi olann varmiii?????
Buarada ertesi gun hapi iliskiden sonra 5gune kadar kullaniliyor ve koruyuculugu var bilgini olsun sizindeYani bende onu demek istedim aslında canım en kötü ertesi gün, reglinin bilmem kaçıncı günü değildir heralde
Eşim korunuyor şükür öyle dertlerim yok sağolBuarada ertesi gun hapi iliskiden sonra 5gune kadar kullaniliyor ve koruyuculugu var bilgini olsun sizinde
Selam, yakın bir arkadaşım kadın doğum uzmanı, o bahsetmişti. Ertesi gün hapları aslında %100 etkili değil maalesef çünkü yumurtlamayı erteliyor alındığında. Eğer hapı almadan önce halihazırda yumurtlama gerçekleşmiş ise maalesef etkisini gösteremiyor. Benim bildiğim Ella ertesi gün hapı en etkilisi %99 koruyor ama o sırada çoktan yumurtlamışsanız %1 gibi birgebelik riski mevcut.Canim sakin ola ki ella kullanmayın nisanlimla birlikte olduktan 4 saat sonra hapi kullandım.hiçbir yan etkisini girmedim adetim tam 4 gün gecikti bugün doktora muayene olmak için gittiğimde 3,5haftalık hamile oldugumu öğrendim.sakin ola ki bu hapa güvenip korunmasız birliktelik yasamayin. Şimdi doktordan randevu almaya çalışıyorum.bu firmayı dava edeceğim