• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ella ertesi gun hapi kullanannnnlar yardimci olabilirmiiiii ????????

melekbal123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2012
138
3
96
Ella hap adet bittikten 3gun sonra kullanilip hamile kalinirmi? 15 gun sonra kahverengi akinti yaparmiiii ???Kullanan yada bilgisi olann varmiii?????

Ella hap adet bittikten 3gun sonra kullanilip hamile kalinirmi? 15 gun sonra kahverengi akinti yaparmiiii ???Kullanan yada bilgisi olann varmiii?????
Benim gorumcem ertesi gun hapi kullandigi halde hamile kaldi.iliskiden sonra ne kdr gec alinirsa hap o kdr etkisini kaybediyor.ama hangi ertesi gun hapini kullandi adini bilmiyorum.

Ertesi gun icebilirsiniz tabi ki ama benim bildigim ne kdr erken icilirse o kdr etkili oldugu.zorda kalinca elbette icin etkilidir ama %100 guvenmek yanlis olur.
Yani bende onu demek istedim aslında canım en kötü ertesi gün, reglinin bilmem kaçıncı günü değildir heralde :KK51:

Regliykenmi :confused: o zaman zaten olma ihtimali olmaz kanama olduğundan ama hiç hijjenik değil yaa :eek::eek:Allah analı babalı büyütsün ne diyek :KK53:
kahverengi akinti hemde 15 gun sonra biraz dikkat cekici bi belirti yerlesme lekelenmesi de olabilir.

yapabiliyor kahverengi akıntı, yumurtalıklarda deli gibi sancı müthiş yan etkileri var benim bir ayım mahfolmuştu ella yüzünden 6 ayda bir taneden fazla içmemeye çalışın

arkadaşlar çok önemli birşey sorcam ben 21.12.2015 de adet oldum sonra da 28.12.2015 de ilişkiye girdim ama içime bıraktığından emin değildim elime bi sıvı geldi dokununca aynı gün ilaç alıp içtim ama hala adet olmadım ve hafif başım ağrıyor gibi acaba ilaç etkisini mi gösteriyor yoksa başka birşey mi yardımcı olur musunuz ilaç kullanıp faydasını görmeyen var mı çok psikolojim bozuldu

Canim sakin ola ki ella kullanmayın nisanlimla birlikte olduktan 4 saat sonra hapi kullandım.hiçbir yan etkisini girmedim adetim tam 4 gün gecikti bugün doktora muayene olmak için gittiğimde 3,5haftalık hamile oldugumu öğrendim.sakin ola ki bu hapa güvenip korunmasız birliktelik yasamayin. Şimdi doktordan randevu almaya çalışıyorum.bu firmayı dava edeceğim

72 saat sonra etkisini %90 a yakın kaybediyo diye biliyorum ben ayrıca adet dengesini bozabiliyor aldıktan en fazla 3 gün sonra adete benzer kanama olması gerekir ve ilişkiden sonra 12 saati geçirmeden almakta fayda var. adetinin 3. gününü neden bekledin anlamadım adetliykende alabilirsin tabi ama zaten kanama yapacağı için adetinbiraz uzar

Canim sakin ola ki ella kullanmayın nisanlimla birlikte olduktan 4 saat sonra hapi kullandım.hiçbir yan etkisini girmedim adetim tam 4 gün gecikti bugün doktora muayene olmak için gittiğimde 3,5haftalık hamile oldugumu öğrendim.sakin ola ki bu hapa güvenip korunmasız birliktelik yasamayin. Şimdi doktordan randevu almaya çalışıyorum.bu firmayı dava edeceğim
Selam, yakın bir arkadaşım kadın doğum uzmanı, o bahsetmişti. Ertesi gün hapları aslında %100 etkili değil maalesef çünkü yumurtlamayı erteliyor alındığında. Eğer hapı almadan önce halihazırda yumurtlama gerçekleşmiş ise maalesef etkisini gösteremiyor. Benim bildiğim Ella ertesi gün hapı en etkilisi %99 koruyor ama o sırada çoktan yumurtlamışsanız %1 gibi birgebelik riski mevcut.

Back