Ella ertesi gün hapı kahverengi akıntı

sessizbayann35

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2018
62
9
1
Merhaba ella ertesi gün hapını 2 gün önce aldım. Bugün kahverengi akıntı geldi ardından da adet kanamasına benzer kanamam geldi. Normal adet tarihim 30uydu ama 29unda oldum peki bu olduğum kanama adet kanaması mı ?

Evet ella hormon icerikli bi hap doktorum soylemisti yumurtlamayi engelledigi icin gebelikten %85 oraninda korur adet gorduysen sıkıntı yapma adet oncesi kaverengi akinti normal bisey yani

Herkeste akinti ve kanama yapicak diye bisey yok bu yan etkilerinden biri sadece siz normal sekilde adet gorduyseniz kafaniza takmayin

Herkeste akinti ve kanama yapicak diye bisey yok bu yan etkilerinden biri sadece siz normal sekilde adet gorduyseniz kafaniza takmayin
Adetime daha cok var.4 aylik bebegim var.tekrar hamile kalmakmistemiyorum. Suan ama esim kendini kontrol.edemedi ve tamamen bosaldi.umarim.ise yarar.adetim 22 sinde bitmisti.26 sinda birlikte olduk.5 saat sonra hapi aldim.ama ise yararmi bilmiyorum

Bisey olmaz ins.hap korumustur hap kahverengi akinti adet gecikmesi falan yapiyor bunlar dogal yan etkileri gecikmen olursa test yaparsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…