- 15 Temmuz 2016
- 66
- 7
- 1
- Konu Sahibi umutsuzvaka88
Hanımlar ella hapı kullanıp hamile kalan var mı aranızda? 12 saat içinde kullandım ama endişeliyim bi yardım etseniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Streste çok geciktiriyormuş stres yapmamaya çalışın bende aynı durumdayımbende ella kullandım adetim 2 gün gecıktı çok endişeliyim ama 10 gün bile geciktiriyormuş diye okudum bir yerde çok stresliyim![]()
İnşallah canım ya , peki yan etkisini hiç gördün mü24 saat gecmeden kullandım haziran ayının basında doğum kontrol hapını bıraktım 11 hazirand adet oldum 4 gün sürdü daha sonra 25 haziranda kahverengı akıntım gelmeye basladı tam adet basladımı anlamadım o gun sonra 26 hazıranda adet oldum hapı yenı bırakınca oluyormus.baya yogun oldu adetim 7 gun surdu 4 temmuzda falan sankı condom kaymıştı emın olamayınca ella içtim ortalık karıstı anlıycanız ben ne zaman adety olacagımı bılemıyorum şuan.26 sında olmam gerekıyordu olmadım artık dogum kontrol hapının etkısı de var ellanın etkısıde var.hamıle değilimdir inşallah ya
karın agrısı yapıyor halsızlık yapıyor kullandıgım gün çok karın agrısı yaptı bide adet olamıyorum işte hala olamadım sen oldun mu canım.İnşallah canım ya , peki yan etkisini hiç gördün mü
Ben hiç yan etkisini görmedim. 5 gün gecikti dün oldum çok şükürkarın agrısı yapıyor halsızlık yapıyor kullandıgım gün çok karın agrısı yaptı bide adet olamıyorum işte hala olamadım sen oldun mu canım.
Şuan 13 gün gecikti![]()