- 29 Temmuz 2024
- 7
- 1
- 1
- 29
- Konu Sahibi Noluyorburda
Eşimle korumasız beraberlik yaşadık ama çocuk istemiyoruz ertesi gün hapı aldım ella tedirginim işe yarar mı diye ertesi gün hapı alıp gebe kalan var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet sonraki gün aldmEllaya erişip prezervatife erişememek![]()
İlk defa oluyor dediğim. Gibi zaten aldıktan sonra etkilerini. Öğrendim bu kadar ciddi olduğunu bilmiyordumHem çocuk düşünmüyorsunuz hem korunmasız ilişki bu ne cesaret Ella şeker degilki her istediğinde atasın farzetki hamile kaldin napican aldiracakmisin prezervatif kullansan bu durumlara dusmessin hrmde hormon dengengeni bozmassın
Cidden bak bunu dediklerinde sinirleniyorum. Evlenecek ve seks yapacak yaşa gelen insanlar nasıl olur da bir ilacın prospektüsünü okumaktan aciz olur ya da bu kadar ünlü bir ilacın yan etkilerini bilmez ? Sağır sultan bile biliyor ellanın ertesi gün hapı olduğunu adet geciktirdiğini bir sürü etki yaptığını. Bilmiyorum diyen çıkınca ciddi ciddi çocuk gelin mi diye merak ediyorum.İlk defa oluyor dediğim. Gibi zaten aldıktan sonra etkilerini. Öğrendim bu kadar ciddi olduğunu bilmiyordum
Hayir neden bu kadar sert bir üslupla konuşuyorsunuz hanımefendi mevzu bu değil ki mevzu o an ki durum değerlendirmemde bunu çözüm olarak gormus olmam sürekli kullanmadığım için etkilerini ciddi olacağını düşünmemiş olabilirim ki zaten bunu dile getiriyorum insanları yargılamak ahkam. Kesmek size birsey kazandırmaz cideen düzgün bir şekilde asagilmadan ego tatmini yapmadan anlaşabiliriz bunlara gerek yokCidden bak bunu dediklerinde sinirleniyorum. Evlenecek ve seks yapacak yaşa gelen insanlar nasıl olur da bir ilacın prospektüsünü okumaktan aciz olur ya da bu kadar ünlü bir ilacın yan etkilerini bilmez ? Sağır sultan bile biliyor ellanın ertesi gün hapı olduğunu adet geciktirdiğini bir sürü etki yaptığını. Bilmiyorum diyen çıkınca ciddi ciddi çocuk gelin mi diye merak ediyorum.
Kaldı ki benim bir çocuğum var ve ben işimi şansa bırakmak istemedim o yüzden kullanmak. Durumunda kaldım bu şekilde yaklaşınca neye uğradığımı şaşırdım. DogrusuCidden bak bunu dediklerinde sinirleniyorum. Evlenecek ve seks yapacak yaşa gelen insanlar nasıl olur da bir ilacın prospektüsünü okumaktan aciz olur ya da bu kadar ünlü bir ilacın yan etkilerini bilmez ? Sağır sultan bile biliyor ellanın ertesi gün hapı olduğunu adet geciktirdiğini bir sürü etki yaptığını. Bilmiyorum diyen çıkınca ciddi ciddi çocuk gelin mi diye merak ediyorum.
Ne hikmetse de kullanan herkes kullandıktan sonra öğreniyor etkilerini valla helal olsun. Evlenirken çocuk istiyor muyuz ne zaman istiyoruz nasıl korunmalıyız demediniz mi hiç ? Bu sözlerim sadece size de değil genel olarak ella kullanımında o kadar cahil bir yol izleme şekli var ki çıldırmamak elde değil.
O zaman aynı duruma düşmemek için ya prezervatif ya spiral yada doğum kontrol hapı kullan ki en azından istenmeyen gebelik olmasınKaldı ki benim bir çocuğum var ve ben işimi şansa bırakmak istemedim o yüzden kullanmak. Durumunda kaldım bu şekilde yaklaşınca neye uğradığımı şaşırdım. Dogrusu
Normalde prezervatif kullanıyordum ama spiral kullanmak en doğrusu öyle düşünüyorum teşekkür ederim yaklaşımınız icinO zaman aynı duruma düşmemek için ya prezervatif ya spiral yada doğum kontrol hapı kullan ki en azından istenmeyen gebelik olmasın
Ertesi gün hapına güvenmeyin,2. Hamilelik henüz erken diye biz de almıştık,ama işe yaramadı,gerçi ben iyi ki yaramamış diyorum şu an
30 temmuz 2024 konusuNiye burada öfke dolu herkes anlamıyorum. Ben mecbur kalıp kullanan ve hamile kalmayan bir kişi biliyorum. Ama bu size bir veri sağlamaz elbette. Siz de ne olur bilinmez spirale rağmen hamile kalan da var. Hormonlarınızı bozacak hiçbir şey kullanmayın yazık bedeninize. Üzülmeyin hayırlı olan olsun hakkınızda. Daha dikkatli olursunuz.