merhabalar , eşimle geçen ay korunmasız ilişki yaşadık ve boşalma işlemi oldu. 23 saat sonunda Ella doğum kontrol hapı kullandım. 2-3 hafta oldu kullanalı. Ve 14 Ekim de en son regl oldum bugün 14 Kasım 2 gün gecikti olarak gösteriyor uygulama. Gaz sancımda var karnım sürekli gurulduyor ve kasıklarım da ağrı oluyor bel ağrım oluyor üstten ve alttan gaz salması da oluyorr. Ama ben Ella doğum kontrol hapını kullandım 23 saat sonra etki eder demi hamile değilimdir aynı durumu yaşayan oldu mu lütfen acil cevap verin
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ella doğum kontrol hapı acilll lütfen
- Konu Sahibi esra var
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 12 Temmuz 2022
- 24.828
- 3
- 89.101
- 528
Boşalma işlemi mi oldu
Ella gecikme yapabilir. Hamile olup olmadığınızı bilemeyiz risk var tabii kiK
- 12 Temmuz 2022
- 24.828
- 3
- 89.101
- 528
7-10 güne kadar normal kabul ediliyorRegl kaç gün gecikme yapar bir bilginiz var mı
- 16 Temmuz 2023
- 1.770
- 4.539
- 53
Boşalma işlemi mimerhabalar , eşimle geçen ay korunmasız ilişki yaşadık ve boşalma işlemi oldu. 23 saat sonunda Ella doğum kontrol hapı kullandım. 2-3 hafta oldu kullanalı. Ve 14 Ekim de en son regl oldum bugün 14 Kasım 2 gün gecikti olarak gösteriyor uygulama. Gaz sancımda var karnım sürekli gurulduyor ve kasıklarım da ağrı oluyor bel ağrım oluyor üstten ve alttan gaz salması da oluyorr. Ama ben Ella doğum kontrol hapını kullandım 23 saat sonra etki eder demi hamile değilimdir aynı durumu yaşayan oldu mu lütfen acil cevap verin
- 16 Temmuz 2023
- 1.770
- 4.539
- 53
Ella hapi gecikme yapar bazen 4 5 gün bazen bir hafta. Emin olmak için kan verebilirsinizRegl kaç gün gecikme yapar bir bilginiz var mı
- 16 Temmuz 2023
- 1.770
- 4.539
- 53
Bebek istiyor musunuzmerhabalar , eşimle geçen ay korunmasız ilişki yaşadık ve boşalma işlemi oldu. 23 saat sonunda Ella doğum kontrol hapı kullandım. 2-3 hafta oldu kullanalı. Ve 14 Ekim de en son regl oldum bugün 14 Kasım 2 gün gecikti olarak gösteriyor uygulama. Gaz sancımda var karnım sürekli gurulduyor ve kasıklarım da ağrı oluyor bel ağrım oluyor üstten ve alttan gaz salması da oluyorr. Ama ben Ella doğum kontrol hapını kullandım 23 saat sonra etki eder demi hamile değilimdir aynı durumu yaşayan oldu mu lütfen acil cevap verin
Bebek istiyor musunuz
- 16 Temmuz 2023
- 1.770
- 4.539
- 53
O halde eşiniz prezervatif kullansa daha iyi olur. Ertesi gün hapları hormonları dengesizlestiriyor. Ya da normal doğum kontrol hapı kullanırsınız doktor önerisiyleKendimi hazır hissetmiyorum bebek için okul vs. Var 23 yaşındayım
Ella hapi gecikme yapar bazen 4 5 gün bazen bir hafta. Emin olmak için kan verebilirsiniz
O halde eşiniz prezervatif kullansa daha iyi olur. Ertesi gün hapları hormonları dengesizlestiriyor. Ya da normal doğum kontrol hapı kullanırsınız doktor önerisiyle
7-10 güne kadar normal kabul ediliyor
- 6 Aralık 2024
- 19
- 6
- 1
- 38
içime sadece bir iki kez girerek birliktelik yasadık içime bosalma olmadı 6-7 saat sonra da ella kullandım riski nedir acaba ella kullandıktan sonra kanamam oldu ellanın etkisiymiş yardımcı olur musunuz7-10 güne kadar normal kabul ediliyor
içime sadece bir iki kez girerek birliktelik yasadık içime bosalma olmadı 6-7 saat sonra da ella kullandım riski nedir acaba ella kullandıktan sonra kanamam oldu ellanın etkisiymiş yardımcı olur musun
- 12 Temmuz 2022
- 24.828
- 3
- 89.101
- 528
Sanmıyorum hamile olduğunuzuiçime sadece bir iki kez girerek birliktelik yasadık içime bosalma olmadı 6-7 saat sonra da ella kullandım riski nedir acaba ella kullandıktan sonra kanamam oldu ellanın etkisiymiş yardımcı olur musunuz