Ella bella yardım ? :)

PinkMermaid

👨‍👩‍👧‍👦
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2016
3.683
6.172
158
Hanımlar geçen ay eşimle ilişki sırasında bir kaza yaşadık ve ella kullandım 4-5 saat içinde ve o ay adetim biraz gecikti ama oldum( gecikme dediğim normal periyodum 26-28 günde 1 ise,30.gün adet oldum) , normal kanama şeklinde her zamanki gibi 5-6 gün sürdü. Son adet başlangıcımdan 11 gün sonra 2.kez ara kanama yaşadım bu normal mi ? Daha önce böyle birşey yaşamadım ella yüzünden mi ? Daha önce başına böyle bişey gelen var mı ? Bayağı kırmızı renkli orta boyutta bir leke,devamı gelir mi bilmiyorum.

ertesi gün hapı bütün hormonları alt üst ediyor o yüzden çok normal bir durum.. Mümkünse hayatınızda böyle bir kazayı bir daha yaşasanız bile hayat memat meselesi olmadıkça kullanmayın.

ertesi gün hapı bütün hormonları alt üst ediyor o yüzden çok normal bir durum.. Mümkünse hayatınızda böyle bir kazayı bir daha yaşasanız bile hayat memat meselesi olmadıkça kullanmayın.
2.çocuğa henüz hazır değildim o yüzden kullanmak zorunda kaldım.

2.çocuğa henüz hazır değildim o yüzden kullanmak zorunda kaldım.
anladım olabilir tabi ben de kullanmıştım zamanında 2 defa kullandım ve ikincisinden sonra adet düzenim değişti mesela 28 günden 26 ya indi bir daha da değişmedi.. Deneyimlerimden söylüyorum lütfen dikkatli olun ve bi daha kullanmayın.. geçmiş olsun tekrar.

Çok teşekkürler.Bekarken hep 28 günde 1 idi adet döngüm , doğumdan sonra 21-30 günde 1 oluyordum ama son 1 sene 26-27 günde 1 idi,düzene girmiş gibiydi yani, şimdi böyle oldu yani..Acaba adet gibi 5-6 gün mü sürecek bu kanama yoksa leke şeklinde ara ara gelecek mi ?

açıkçası hiç bilmiyorum ben bir kullandığımda 15 günde bir kanamam olmuştu birkaç defa üst üste regl gibi olmuştu diye hatırlıyorum ama her bünyede farklı tepki verir bu tür hormon ilaçları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…