• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ella & ara kanama :/

dropletofrain

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2016
1
0
1
29
kızlar merhaba, erkek arkadaşımla ilişkiye girdim ve ilişki esnasında prezervatif yırtıldı :/ neyse ki içe boşalma olmadı ama ben nolur nolmaz diye ilişkiden 1 - 2 saat sonra ella hapından aldım. birkaç gün sonra koyu renkli kanamam oldu ve şu an hala devam ediyor ama aralıksız olarak değil. arada bir kopkoyu bir kan geliyor. bi ton yazı okudum, sizce bu bendeki kanama yerleşme kanaması olabilir mi?

Son düzenleme:
kızlar merhaba, 19 şubat'ta erkek arkadaşımla ilişkiye girdim ve ilişki esnasında prezervatif yırtıldı :/ neyse ki içe boşalma olmadı ama ben nolur nolmaz diye ilişkiden 1 - 2 saat sonra ella hapından aldım. birkaç gün sonra koyu renkli kanamam oldu ve şu an hala devam ediyor ama aralıksız olarak değil. arada bir kopkoyu bir kan geliyor. 3 mart'ta adet olacağım ama bu bekleyiş beni çok korkutuyor.bi ton yazı okudum, sizce bu bendeki kanama yerleşme kanaması olabilir mi?? hamile miyim??
hayır değilsin
ella ara kanama yapar böyle, normal yani

Back