• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ella adet gecikmesi

artemis3535

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2025
3
0
1
18
reglim bittikten sonraki ilk hafta içinde erkek arkadasimla iliskiye girdik. prezervatifle tamamen korunduk ama farkinda olmadığımız bi durum olmuşsa diye 12 saat içinde ella kullandim. reglim bir hafta gecikti muhtemelen stresten daha da gecikiyor. ne kadar sure içinde regl olabilirim cok gerginim. hamilelik asla dusunmuyoruz

Ella almissiin 2 3 ay pek birşey bekleme, düzenli falan olmaz, regli olursan dua et. Hamile de kalmazsın düzgün korunduysan.

Ella almissiin 2 3 ay pek birşey bekleme, düzenli falan olmaz, regli olursan dua et. Hamile de kalmazsın düzgün korunduysan.
İyi günler sevgilimle 20gün önce ilişki yaşadım içime boşalma olmadı ne olur ne olmaz diye 48saat sonra Ella kullandım endişeliyim reglim gecikti hamilelik gibi bir durum olabilir mi

Ben düşük yaptım geçen ay 22sinde 8gün önce hem prezervatif geri çekilme +ertesi gün hapı kullandım üç gün adet getirici kullandım günüm yarın olması lazım normalde olur inşallahya
Çok araştırdım ertesi gün hapları genelde geciktiriyor o yüzden gecikirse stres yapma bu şekilde daha da fazla gecikmesine sebep oluyor YouTubeden adet söktürücü egzersiz videolarından izleyip yap istiyorsan çoğu kişi memnun kalmış

Korundugunuz halde neden iciyorsunuz bu hapi? Acil durum yirtik gibi bisi olmadigi surece normal ilac gibi icilmez bu hap. Hormonlara zarari var yilda iki kezden fazla kullanilmamasi bile gerekiyor seker gibi tuketmeyin. Adetiniz gelir elbet zaten korunmussunuz birsey olmaz stres yaptikca gecikir. Adeti getirecek caylar var tarcin cayi gibi onlardan icin.

Back