- 7 Mayıs 2024
- 45
- 3
- 1
ben istemiyordum biraz zorlama oldu bunlar.. alkolün etkisiyle çok kötü hatırlamak istemiyorum ama regl olursam hamile değilimdir dimi?Keşke korunsaydınız hadi korunmadınız ilaç alsaydınız sonrasında. Hani 1 de değil 6 :)) sizdeki iyi cesaret
Değilsinizdirben istemiyordum biraz zorlama oldu bunlar.. alkolün etkisiyle çok kötü hatırlamak istemiyorum ama regl olursam hamile değilimdir dimi?
hayatımda ilk defa bu kadar üst üste bir ilişki yaşadım zevk suyunda sperm olma ihtimali beni çok geriyor ve yapılanın büyük bir hata olduğunun farkındayım biraz suistimal edildim. evli değilim çok endişeliyim aşırı korkuyorumDeğilsinizdir
Yani seni strese sokmak istemem ama zevk suyu diye olayı küçültmeye gerek yok. Sen alkollüysen karşı taraf da öyleyse 1 saniye bile geç çıksa içeri bi ton sperm gelecek. Ki alkollüyse kendine o kadar hakim olabileceğini sanmıyorum. Sonrasında neden ilaç almadınhayatımda ilk defa bu kadar üst üste bir ilişki yaşadım zevk suyunda sperm olma ihtimali beni çok geriyor ve yapılanın büyük bir hata olduğunun farkındayım biraz suistimal edildim. evli değilim çok endişeliyim aşırı korkuyorum
bir sorun olmadı dedi ya ben ne yapıcam düşünmeden edemiyorumYani seni strese sokmak istemem ama zevk suyu diye olayı küçültmeye gerek yok. Sen alkollüysen karşı taraf da öyleyse 1 saniye bile geç çıksa içeri bi ton sperm gelecek. Ki alkollüyse kendine o kadar hakim olabileceğini sanmıyorum. Sonrasında neden ilaç almadın
Kaç gün geçti ilişkinin üstündenbir sorun olmadı dedi ya ben ne yapıcam düşünmeden edemiyorum
Ella 5 güne kadar alınabiliyor, ben olsam alırdım3 gün geçti
ilk 72 saat diye biliyorum ben yaElla 5 güne kadar alınabiliyor, ben olsam alırdım
Yok 120 saat, prospektüsünde yazan bilgi bu. Geç aldıkça başarı oranı düşüyor tabii ama alınabiliyor yine deilk 72 saat diye biliyorum ben ya
eczanelee hep tanıdık nasıl alıcam ben bilmiyorumYok 120 saat, prospektüsünde yazan bilgi bu. Geç aldıkça başarı oranı düşüyor tabii ama alınabiliyor yine de
Yani sürekli bi bahane sunuyorsun kuzucum. Hamile kalsan nasıl doğuracaksın o kadar tanıdığın içinde onu düşün bi de. Alsın bu işi başına açan kişieczanelee hep tanıdık nasıl alıcam ben bilmiyorum
allah belasını versin onunYani sürekli bi bahane sunuyorsun kuzucum. Hamile kalsan nasıl doğuracaksın o kadar tanıdığın içinde onu düşün bi de. Alsın bu işi başına açan kişi
Çok üzüldüm yaşadığına.allah belasını versin onun
ben hayatımda böyle bir ilaç kullanmadım ve ilacın çok zararlı olduğunu biliyorum ya yan etkileri neler? adetim de dğzenli hormonlarımk bozarsa? adet düzenim bozulursa? ya ben iyi değilim kızlar
E bozacak zaten hormonları etkileyen bi hap bu. Ama diğer uç daha tehlikeli ya hani hamilelik falan?ben hayatımda böyle bir ilaç kullanmadım ve ilacın çok zararlı olduğunu biliyorum ya yan etkileri neler? adetim de dğzenli hormonlarımk bozarsa? adet düzenim bozulursa? ya ben iyi değilim kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?