Ella içtikten sonra regl olmuş muydunuz pekiMerhabalar,
Ben ella kullanıp hamile kaldım(Doktorun söylediğine göre erken yumurtlamışım)Ama araştırmalarıma göre ella hormon dengesini alt üst ettiği için gecikmeler olabiliyor. Daha önce bir kere daha kullandım, o zaman da reglim 5 gün geciktirmişti ve regl olmadan 2 gün önce çok ciddi göğüs ağrım olmuştu..
Hamileliğimi öğrenmeden önce 10 gün gecikme süresini ( araştırmıştım bayağı)normal bulmuştum. Sonra test yapınca direkt pozitif çıktı.Ella içtikten sonra regl olmuş muydunuz peki
Yok ben konu sahibi değilim, sadece gebeliginizde regl gördünüz mü diye sordum sizeHamileliğimi öğrenmeden önce 10 gün gecikme süresini ( araştırmıştım bayağı)normal bulmuştum. Sonra test yapınca direkt pozitif çıktı.
Daha önceki seferde ella içtikten sonra reglim 5 gün gecikti.
Bildiğim kadarıyla ella yılda max 2-3 defa kullanılmalıymış. Acaba siz sık mı kullandınız da bu kadar gecikti? Dr a görünmenizde fayda var.
Gebeliğimde regl görmedimYok ben konu sahibi değilim, sadece gebeliginizde regl gördünüz mü diye sordum size
Siz kaç gün gecikme yaşadınız?Ben kullandım ve evet regl dönemini aksatiyor. O yüzde sık kullanmayın. Ben hayatım boyunca üç kere kullandım ve hepsinde de pişman oldum. Bu arada ben de hamilelik gibi bir durum olmadı. Yani mümkün olduğunca o hapı kullanmamaya çalışın.
Bende içe boşalma olmadı galiba kendisi öyle söyledi. Gecikmemden 14. Gün sonra idrar testi yaptım negatif çıktı. 2 gün sonra tekrar yaptım sabah idrarı ile gene negatif çıktı. 23 gün gecikme yaşayanlar bile olmuş buradan.. Hamile olduğumu düşünmüyorum.Merhabalar,
Ben ella kullanıp hamile kaldım(Doktorun söylediğine göre erken yumurtlamışım)Ama araştırmalarıma göre ella hormon dengesini alt üst ettiği için gecikmeler olabiliyor. Daha önce bir kere daha kullandım, o zaman da reglim 5 gün geciktirmişti ve regl olmadan 2 gün önce çok ciddi göğüs ağrım olmuştu..
Yaklaşık iki hafta kadar.Siz kaç gün gecikme yaşadınız?
Merhaba ben de yumurtalama dönemimde bir ilişki yaşadım.İçime boşalıp bosalmadigindan emin değiliz.Ancak reglim 8 gün gecikti dün test yaptım negatif.Göğüs ağrım var.Daha önce kullandığımda gecikme vs olmamıstı gerginim o yüzden.Siz ne zaman regl oldunuz?Merhaba, bende yuksek yumurtlama doneminde 15 ocakta iliskiye girdim ve tam 19 saat sonra ella kullandim. Hicbir belirtisi yan etkisi olmadi fakat kullandiktan sonra adet hic gormedim. Adet gunum tam 6 gun gecikti. Bel agrim ve gogus hassasiyetim cok var. Acaba cidden ise yaramamis olma ihtimali varmidir
Merhaba ben de yumurtalama dönemimde bir ilişki yaşadım.İçime boşalıp bosalmadigindan emin değiliz.Ancak reglim 8 gün gecikti dün test yaptım negatif.Göğüs ağrım var.Daha önce kullandığımda gecikme vs olmamıstı gerginim o yüzden.Siz ne zaman
Merhaba baya süre geçmiş fakat. Tam olarak yumurtlamanız ne kadar erken olmuş. Yani adetinizden tahminen kaç gün sonra yumurtlamışsınız. Ve ellayı ne kadar süre içinde kullanmıştınızMerhabalar,
Sonuç neMerhaba, bende yuksek yumurtlama doneminde 15 ocakta iliskiye girdim ve tam 19 saat sonra ella kullandim. Hicbir belirtisi yan etkisi olmadi fakat kullandiktan sonra adet hic gormedim. Adet gunum tam 6 gun gecikti. Bel agrim ve gogus hassasiyetim cok var. Acaba cidden ise yaramamis olma ihtimali varmidir
Kaç gün kaldı sizin bat aSonuç ne
Beklenen adet tarihine canım