- 31 Ağustos 2013
- 213
- 156
- 53
- Konu Sahibi Epica Rockk
Aranızda ella kullanıpta adeti geciken biri var mı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 17 gün önce kullandım . İki gün önce adet olmam gerekiyordu hala olmadım . İdrar testi negatif çıkıyor ama çok tedirginim . Sizin kaç gün gecikmişti ?Evet adette duzensizlik yapiyor.
Canım ben yaklaşık 1 hafta gecikmiştim ama şükür hamilelik olmadıNerdeyse 1 ay geciktim, gebelik testlerim hep negatif. Var mı benim gibi çok geciken?
Şuanda fiziken ruhen ve maddi olarak kaldıramam bi hamileliği daha. Ama tabi Allah gönlüne göre versin herkesin:) benim bebeğim daha 8 aylık, adet olduğum gün halay çekicem evde:))Canım ben yaklaşık 1 hafta gecikmiştim ama şükür hamilelik olmadı
kan testi yaptırdınız mı?Şuanda fiziken ruhen ve maddi olarak kaldıramam bi hamileliği daha. Ama tabi Allah gönlüne göre versin herkesin:) benim bebeğim daha 8 aylık, adet olduğum gün halay çekicem evde:))
Yaptırmadım gerek de kalmadı zaten çok şükür, dün akşam regl oldum, hemen akabinde de halayımı çektim koridorda:)kan testi yaptırdınız mı?
ohh maşallah hayırlı olsun =) bende gelmesin diye dua ediyorum ben de pozitifi görürsem halayda katılırım size =) =) =)Yaptırmadım gerek de kalmadı zaten çok şükür, dün akşam regl oldum, hemen akabinde de halayımı çektim koridorda:)
ohh maşallah hayırlı olsun =) bende gelmesin diye dua ediyorum ben de pozitifi görürsem halayda katılırım size =) =) =)