• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ELla 2gün sonra kullanılır mı?

Ertesi gün hapları bir korunma yöntemi değildir. Acil durumlarda istenmeyecek gebeliği engellemesi için üretilmiştir. Zaten evde bulundurulacak bir ilaç değildir yani.

72 saat içinde içilebilir fakat ilk 24 saat içerisinde içmek daha etkilidir.

ne kadar erken içersen o kadar çok koruma oranı yükselir burda sormak yeirne bir an önce iç

Aa şöyle ayın 1i son adet günümdü ayın 7sinde ilişki oldu

eger adetin devamli 28 gün icinde geliyorsa yumurtlama gününe denk gelmis olabilir... bir dahaki adetin gelmeden 12-14 gün öncesi yumurtlama günüdür... ama genel olarak fayda ediyo ertesi gün haplari, yani simdiye kadar aksini duymadim en azindan... eczacilar kendilerini garantiye almak icin öyle belirtmisler sanirim..

eger adetin devamli 28 gün icinde geliyorsa yumurtlama gününe denk gelmis olabilir... bir dahaki adetin gelmeden 12-14 gün öncesi yumurtlama günüdür... ama genel olarak fayda ediyo ertesi gün haplari, yani simdiye kadar aksini duymadim en azindan... eczacilar kendilerini garantiye almak icin öyle belirtmisler sanirim..
Reginon verdiler bu ertesi gün hapı olur mu bilmiyorum

Back