ELİZABETH ARDEN 5 th avenue

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
arkadaslar ben çiçek meyve karışık ve birazda kadınsı kokulardan hoşlanıyorum. bunun üzerıne elizabet erden ın 5. cadde parfümünü tavsiye ettıler aldım gerçekten çok hoş.kadınsı, çiçek kokusu. okadarda çok para verdık ama o hoşluğa göre hiç kalıcı olmuyor bende deneyen arkadaslar varmı bu parfümü merak ettim :1shok:

suan 14 kısı var parfum forumunda ama kımse bısey yazmıyo.. usenıyo musunuz arkadaslar..ben de anlamadım canım.. ddoru durust dişime gore bı parfum bulamadım..laelaelaelaelae

ben yazım canım bu parfumu duymadımda euporıa var alıen cok farklı tarz bır koku ck ıste bayagı ıddalı yogun bır koku sıyah orkıde ozellıklı durdukca degısen bır koku ama alıen oyle degıl net bır tarz

hı ck hem seker hem cıcek bıde nına rıccı nına yı cok ovuyolar onu merak edıyorum bende meyve cıceklmıs oda

ben nina rıccıyi denedim hafif gibi ama yinede gırtlağı yakar bi kokusu war çokda kalıcı gelmedi bana..gerçi parfüm tene göre çok değişik kokular verebiliyo..shopard wishi birde sun jılsander i keşfettim turistlerden ikiside kesinlikle harika kokular..teninize uyarsa kesinlikle tavsiye ederim :)

arkadaslar ben elızabetı sordumama hala ona cvp yok:)

canım ya pardon konunu es geçmişim..benim kız arkadaşım da elizabeth kullandı ve hiç memnun kalmamıştı ama ilginçtirki aynı parfüm kız kardeşinde mükemmel bir koku yayıyor ve müthiş kalıcı olduğunu söylüyor..yani gene ten meselesi harhalde canım..sanırım elizabeth senin tenine uyan bir parfüm diilmiş..

Canim su anda bende ayni parfümü kullaniyorum kokusu durdukca güzellesiyor vede kalici ama bilemiyorum belkide tenden tene farkediyordur mesela arkadaslarin kulalnip cok kalici ve cok güzel dedikleri parfümler bende hic kalici olmuyor.Ama Elizabaeth Arden 5th avenue benim tenimde cok güzel ve kalici oldu bende anlamadim bu parfüm isinden. Tenden tenemi degisiyor yoksa bazen serilermi kalitesiz oluyor bilmiyorum....

yıllardır kullandığım ve vazgeçemediğim bir parfüm...çok ağır bir parfüm değil.....gayet hoş ve hafif.... insanı rahatsız etmeyen bir kokusu var....

evet bugün ki parfümeride bu kokuyu önerdi bana cok satiliyormus ve genc bayanlarin tercihi bu dedi

Arkadaslar dp de var mi bu koku
Canm dp den alacagina orjinalini alabilirsin ben bellamola kapanmadan once almistim 125ml 75 tl ye ama denemek icin diyorsan dp de.var mi.bilmiyorm kalici degil benim tenimde cok siksam bile oglene kalmiyo ama fiyatina gore 8/10 bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…