elizabeth adler...vasiyet(çok güzeldi)

ipo

boDRum'da diyette...
Kayıtlı Üye
8 Mart 2008
1.437
3
316
Muğla
ben 2-3 ay önce okudum.çok sürükleyici bir kitap.2 günde bitirdim.okurken yemek yemeyi bile unutuyordum.macera sevenlere öneriorum.dedektiflik,lüks bir yaşam.entrikalarla dolu süper bi roman...özetine bakmak isterseniz

Dünyanın sayılı zenginlerinden İngiliz Sör Robert Waldo Hardwick’in esrarengiz bir trafik kazasında hayatını kaybetmesi ve ardında bıraktığı bir liste ile başlar serüven. Bu liste, bizzat Hardwick tarafından yazılmıştır ve kendisini öldürmüş olabileceğinden şüphelendiği kişilerin isimlerinden oluşmaktadır. Daisy Keane ve Dedektif Harry Montana katili bulmak için iş başındadırlar. Her şeyin açıklığa kavuşacağı ve Capri Adası’nda son bulacak bu mavi yolculuğa, altı şüpheli ve bu şüphelilerin Daisy ile Montana’nın asıl amacını sezmelerini güçleştirmek için altı “piyon” davetlidir.

Yorkshire’ın güzelliği, Akdeniz’in muhteşem koyları, görenlerin ayaklarını yerden kesen Mavi Yat’ta gerçekleşen rüya gibi bir seyahat, Daisy ve Montana arasındaki sıcak yakınlaşmayla kıvılcımlanan bir aşk ile Belkiss Köşkü ve Capri Adası’nın büyüleyici güzelliğini birleştiren, zekice kurgulanmış bir roman.

Adler ile koltuğunuzdan kalkmadan dünyanın güzelliklerini keşfe çıkacak ve kendinizi maceranın tam ortasında bulacaksınız.

Gerçeklikten koparıp götüren bir kurgu yeteneği… Ruhu okşayan doğası ve ağzınızı sulandıracak yiyecekleriyle, eşsiz bir mavi yolculuğa davetlisiniz.

aldım bu kitabı nette araştrdım pek okuyan olmamş canım.
bnde koydum kütüphaneme pek içimden okumak gelmedi sıkılırım belki diye.
şu elimdeki kitap bitsn başlamayı düşünüyorum :)

aldım bu kitabı nette araştrdım pek okuyan olmamş canım.
bnde koydum kütüphaneme pek içimden okumak gelmedi sıkılırım belki diye.
şu elimdeki kitap bitsn başlamayı düşünüyorum :)

inan harika bi kitap 2 günde bitirdim hiç sıkılmadım ve bittiğindede çok üzüldüm keşke bitmeseydi dedm ...elindeki kitap bitince hemen başla bnce...internette bnde bakmıştım gerçekten hiç okuyan olmamış ama nedenini anlayamadım en çok okunan kitaplara bile 10 basar bnce...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…