ELİTE MOON

NurAY3297

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2016
7
4
47
günaydın günaydın günaydıııııııınnnnnnnnnnnn
göğüs büyütücü krem kullanan ve memnun olan yada bu ürünlerden şikayetçi olan varmıdır?
bilgi ve görüşlerinizi bekliyorum....

Son düzenleme:
elitemoon .... kullanan ve memnun olan yada bu üründen şikayetçi olan varmıdır?
Siz bu ürünlere güvenip kullanırmısınız acaba? Varmı çevrenizde kullanan,parasını buna yatırıp bir beden bile büyüme sağlamış olan?

Son düzenleyen: Moderatör:
Siz bu ürünlere güvenip kullanırmısınız acaba? Varmı çevrenizde kullanan,parasını buna yatırıp bir beden bile büyüme sağlamış olan?
Var yakın komşum aldı kullandı hala kullaniyor ondaki değişimi gorunce merak ettim başka varmıdır aynı memnuniyette olan yada kötü sonuç alan diye hanımlara sormak istedim

ben bir kremin memeleri büyütebileceğine inanmıyorum...özellikle o şeyi asla içmem bitkisel diyor ama fazla yeşil çay içmenin bile bir zararı var ki bu hangi bitki ?nasıl bir şekilde vücuda bir değişim geçirtiyor bilmiyoruz??ayrıca hormonlara etki ediyor desek belki başka bir zararı ortaya çıkacak ki bazı durumlarda hormonla memenin çok da bir ilgisi olmuyor ben memelerim hiç büyümedi diye kaç kere endokrine gittim hiçbirinde hormonlarımda bir sorun çıkmadı hatta östrojen hormonum gayet iyi durumda çıkıyor ..meme küçüklüğü tamamen yapısal dediler..
Ancak belki kremi kullanılabilir o da sıkılaştırır en fazla diye düşünüyorum, umarım çok zararlı birşey değildir..

göğüs büyütücü krem kullanan ve memnun olan yada bu ürünlerden şikayetçi olan varmıdır?
Ben hiç memnun değilim,45 günlük paket almıştım,60 gün oldu hala bi değişim yok,ürünüm tam bitmedi yine de devam ediyorum:KK64:instagram sayfasına yazdım hatta yardımcı olur musunuz,bi değişim olmadı diyerek,direk silip engellediler beni:KK62: yani bu da bi kandırmaca sanırım,çok moralim bozuldu,ama yinede kullanıyorum,çünkü ibrahim saraçoğlundan da yapmıştım ben bi kür,aynı bu bitkiler olduğu için ona güvenerekten bitene kadar yapmak niyetim:110:

Yine ben...ürünü devam ettim kullanmaya demiştim daha öncede,ve büyüdüler:oha: şaşkınım gerçekten ölçüm 82 iken 86 ya çıktı ve baya dolgunlaştı ama şöyle bi sorunda ortaya çıktı,adet dönemim gayet düzenliyken şimdi düzensizleşmeye başladı:KK42: hem büyüdüğünden mutluyum hemde böyle üzüntülüyüm,3 ay kullanmış olcam bu paketi,az kaldı bitiyo zaten,hem bitkileri de 3 aydan fazla içmeyin deniyo zararı olurmuş,bende öyle kesicem kullanmayı,inşallah yine düzene girer...kafasında soru işareti olan hanımlara bu da bi küpe olsun...

X