Sizlere ileteceğimiz videoların benzer şekillerini yaparak videoya çekecek birisini arıyoruz. Birebir aynısı olmayacak ancak çok yakın şeyler çıkacak ortaya. Size örnek video verdiğimiz için nasıl yaparım diye de düşünmeyeceksiniz. Videoyu izleyip benzer versiyonunu yapacaksınız. Video 2 açıdan çekilmesi gerekiyor. Yakın çekim ve ellerin göründüğü uzaklıkta. Yani evinizde 2 telefon olması gerekiyor veya aynı şeyi 2 kez çekmeniz gerekiyor. Yüzünüz görünmeyeceği için sorun olacağını düşünmüyorum. Videolar sessiz olacak, ayrıca bana ham halini göndereceksiniz. Eşim veya ben gerekli düzenlemeleri yapıyor olacağız. Video düzenleme bilmeniz gerekmiyor. Sadece ışık vb karanlık görünmemeli.
Şu an 2 bayan 1 erkek arkadaşla çalışma yapıyoruz. 2 kişi ile daha anlaşmak istiyoruz.
Ayrıca çocuğumla videolar çektiğim kanalım için oyuncak oynatıp(sessiz) video çekebilecek kişiler de arıyoruz.
iyi akşamlar ben iç mimarım elim bu tarz şeylere yatkın aynı zamanda size de ek iş olarak video cekimlerine yardımcı olmak isterim ayrıntıları görüşmemiz mümkün olursa sevinirim