turkiyeden pahali sitelerden sahte urunler almak yerine yurtdisi tum dunyaya gonderim yapan siteleri kullanin kizlar, bosuna kaziklanmanin anlami yok.bir ara toscana vardi ama urunleri sahte diye cikti daha dogrusu doldurma,sonraa eliquidexpress.net diye bir siteden urun aldim 10 gunde geldi siparisim orjinal urunu tadinca doldurmanin farkini daha kolay anlayabiliyorsunuz. ben ilk once ce4 le basladim daha sonra joyetech eroll kullanmaya basladim.hem goruntu hem doyum cok guzel.amator egolara gore cok daha kaliteli.ben beyazini kullaniyorum ipone gibi kutusu var :) cantanizda cebinizde sarj oluyor.kesinlikle denemenizi tavsiye ederim.likitlere gelirsek ilk zamanlar meraktan her cesitinden aldim ama sonra dekang davidoff aromalidaa kaldim normalde sigarayi parlament iciyordum tadi hemen hemen ayni.daha agir olsun dersenizde usa mix kullanin. meyve aromalari daha cok keyfi kullanim icin ama amaaciniz kesinlikle sigarayi birakmaksa meyveden cok tutun aromalari tercih edin.daha fazla bilgi edinmek isterseniz yardimci olurum kizlar.Sigarayi birakmak gercekten bir kademe atlamak demek hayatta.Lutfen sizde elektronik sigara deneyimlerinizi bizimle paylasin birlikte daha kolay atlatiriz bu zor durumlari :)
Son düzenleme: